Mikrostrujni uređaj za negu kože DermaWand PRO

Mikrostrujni uređaj za negu kože DermaWand PRO

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
DermaWand PRO je rešenje za bore lica i protiv starenja svih tipova kože. Koristi tehnologiju radio frekvencija za stimulaciju kože.Pruža iste klinički dokazane re... Pročitaj ceo opis
7.780,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A689EE
Prijavi grešku
DermaWand PRO je rešenje za bore lica i protiv starenja svih tipova kože. Koristi tehnologiju radio frekvencija za stimulaciju kože.Pruža iste klinički dokazane rezultate kao i standardni model, samo sa 50% više snage.Samo tri minuta, dva puta dnevno, je sve što je potrebno da biste dobili ove neverovatne rezultate:Oči izgledaju krupnije i svetlijeKoža izgleda zategnutija, čvršća i mlađaZnačajno smanjenje bora ispod vrataSmanjuje vidljivost bora licaSmanjuje prisustvo proširenih pora kožeDaje koži svetli, mladalački sjajDermaWand PRO deluje blagotvorno na kožu trojako:RF stimulacijaDermaWand PRO koristi istu klinički radio frekventnu stimulaciju koja se primenjuje u skupim salonima.Isporučuje koži energiju brzinom od 100.000 mikro impulsa u sekundi, čime stvara efekat masaže koji povećava cirkulaciju koja koži donosi hranljive materije i kiseonik.Toplotna energijaRadio frekvencije ispod epiderma kože stvaraju nežne mikro struje i tako proizvode toplotu koja blagotvorno deluje na obnavljanje kože i pospešuju njen zdrav i mladalački izgled.OksigenacijaPatentirana tehnologija DermaWand PRO stvara obogaćeni kiseonik, kupajući Vašu kožu u O3 i dajući joj svežinu "nakon kišne oluje". Obogaćeni kiseonik ima sposobnost da udahne novi život Vašoj koži.Bez operacije, bez igala - DermaWand PRO uz pomoć nežnih mikro struja stimuliše kožu kako bi vidljivo smanjio pojavu podbulih očiju, bora, opuštene kože i neujednačene teksture. Takođe može pomoći u tretmanu proširenih pora. Vidljivi rezultati obično za 30 dana, ali u nekim slučajevima i nakon samo dve nedelje.
Mikrostrujni uređaj za negu kože DermaWand PRO
Mikrostrujni uređaj za negu kože DermaWand PRO
7.780,00 DIN
u Olimp Sport

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka