Set za lutke Woody

Set za lutke Woody

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Dimenzije: kreveta: 44 x 29, 5 x 27 cm, visina bebe 37 cmSet ukljucuje 4 igracke: treptajuca lutka sa zvucima (baterija je ukljucena u komplet), posudje za hranjenje luta... Pročitaj ceo opis
5.750,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A67D6C
Prijavi grešku
Dimenzije: kreveta: 44 x 29, 5 x 27 cm, visina bebe 37 cmSet ukljucuje 4 igracke: treptajuca lutka sa zvucima (baterija je ukljucena u komplet), posudje za hranjenje lutaka, kolica ( ciji mehanizam omogucava brzo sklapanje) I krevet ( instaliranje kreveta je vrlo jednostavno)Da li vase dete zeli da vam pomogne oko bebe?Ovaj set je odlican izbor za njegaTokom rucka mozete ga hraniti sopstvenim posudjem, koje ukljucuje cinije, case i pribor za jeloUzivacete u hranjenju i setanju u kolicima, a cak i ako negde ostanete duze mozete bebu staviti u krevetPutni krevet se isporucuje u prakticnoj vrecici tako da je stvarno lako odvesti bebu na odmorKompletni elementi su roze bojeDeca se igraju sa zadovoljstvom ali za njih igra nije samo zabava vec aktivnost kojom zadovoljavaju osnovne potrebePrikladno za uzrast 3+Poreklo: KinaProizvodjac: Woodyland s.r.o.
Set za lutke Woody
Set za lutke Woody
5.750,00 DIN
u Olimp Sport

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka