VIVAX kombinovani frižider DD-207 SL

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Vivax frižider DD-207 SL- dvoja vrata - Vivax samostojeći hladnjak DD-207 SL idealan je odabir za one koji traže pouzdan uređaj koji je ujedno i jednostavan za upotrebu. ... Pročitaj ceo opis
27.203,00 DIN
Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

0

Cena je ažurirana danas od 03.20.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o G Store Repair doo ponudi
Ponuda prodavnice G Store Repair doo za proizvod VIVAX kombinovani frižider DD-207 SL. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Širina (u cm)
55 cm
Tip kompleta
Visina (u cm)
143 cm
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00979C14
Prijavi grešku
Vivax frižider DD-207 SL- dvoja vrata - Vivax samostojeći hladnjak DD-207 SL idealan je odabir za one koji traže pouzdan uređaj koji je ujedno i jednostavan za upotrebu. Uvučena ručka i širina od 55 cm osigurava da će te lako pronaći mjesto za njega u vašoj kuhinji, a po potrebi možete i promijeniti smjer otvaranja vrata. Sa 40 db je jedan od najtiših modela na tržištu. Prozirne police olakšavaju snalaženje među namirnicama,a u policu vrata možete smjestiti boce zapremine do 2L. Srebrna boja pokazati će vašu različitost.

Vrlo praktičan frizider i zamrzivač Vivax DD-207 srebrni, zadovoljiće većinu korisnika, jer se radi o frižideru i zamrzivaču sa dvoja vrata i kapacitetu dovoljnom za većinu porodica sa prosečnim brojem članova. Osim što je štedljiv u potrošnji energije, što dokazuje njegova F energetska klasa, zauzima i vrlo malo prostora. Idealan je izbor za porodice i manje zajednice, prostore kao što su stanovi, kuće, ali i kuće za odmor ili apartmani.

Zapremina frižidera od 166l sa ukupno tri staklene police osiguraće vašim namirnicama svežinu i produziti vreme korišćenja dok će fioke u dnu frižidera ostaviti mogućnost da sveže voće i povrće odvojite od ostatka namirnica. 

Zamrzivač ukupne zapremine 41l osiguraće sigurno zaleđivanje vašeg povrća, sladoleda, mesa i svega što želite uz malu potrošnju energije sa svoje maksimalne 4 zvezdice. 

Ukoliko želite, možete i promeniti smer otvaranja vrata uz vrlo jasna priložena uputstva.
VIVAX kombinovani frižider DD-207 SL
VIVAX kombinovani frižider DD-207 SL
27.203,00 DIN
u G Store Repair doo

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka