Konig-Thule K-Summit Lanci-pauk za sneg XLK56

Konig-Thule K-Summit Lanci-pauk za sneg XLK56

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Najekskluzivniji spoljni lanac za sneg za automobile, idealan za vozila sa ograničenjima unutrašnjeg zazora 0 mm unutar točka Fiksirano na jednoj od originalnih / OE mati... Pročitaj ceo opis
75.020,00 DIN -15 %
63.765,00 DIN
-15 %75.020,00 DIN
+ troškovi dostave

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana juče u 10.49.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod Konig-Thule K-Summit Lanci-pauk za sneg XLK56. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Vrsta
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A64F16
Prijavi grešku
Najekskluzivniji spoljni lanac za sneg za automobile, idealan za vozila sa ograničenjima unutrašnjeg zazora 0 mm unutar točka Fiksirano na jednoj od originalnih / OE matica / vijaka točkova Centralno telo sa integrisanim sistemom čegrtaljke za brze, snažne operacije natezanja bez napora Aktivni zatezni elementi smanjuju dinamičku visinu i omoguc´avaju savršeno uklapanje sa različitim profilima guma i nivoom habanja Lanac gaznog sloja sa alternacijom posebnih plastičnih ploča livenih ubrizgavanjem sa čepovima od tvrdog metala i posebnim čeličnim lancem Zavarene vučne ploče koje obezbeđuju bolje prianjanje na snežnim i ledenim površinama Sklopive ruke za lakše skladištenje u pametnoj torbi Wheel Shield Level 0 zasnovan je na posebnom dizajnu proizvoda koji izbegava bilo kakav kontakt između lanca za sneg i alu -felne Alat K-Lock jednim klikom ukazuje na doseg idealnih zateznih karakteristika K-Summita 100% kompatibilno sa originalnim felnama Uključeni adapteri za vijke/matice 17, 19, 21 i 22 mm Homologacije/sertifikati/usaglašenost: O-Norma 5117, UNI 11313, TUV Ne preporučuje se za upotrebu van puteva MODERNO, ISKLJUČIVO, SA STILOM 0 mm unutar točka K-Summit je najekskluzivniji i najinovativniji spoljni lanac za sneg. Danas su automobili opremljeni vec´im i vec´im točkovima i sofisticiranijim sistemima ogibljenja, što dramatično smanjuje zazor kod točkova i naknadno ograničava primenu standardnih lanaca za sneg. Jedno od najčešc´ih ograničenja zazora uključuje unutrašnji deo t
Konig-Thule K-Summit Lanci-pauk za sneg XLK56
Konig-Thule K-Summit Lanci-pauk za sneg XLK56
63.765,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka