Konig-Thule Easy-Fit CU-9 Lanci za sneg060

Konig-Thule Easy-Fit CU-9 Lanci za sneg060

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Montirano za samo 12 sekundi, korišc´enje lanca za sneg nikada nije bilo tako jednostavno 9 mm unutrašnjeg i gaznog sloja Simetrični lanac sa dijamantskim uzorkom Unutraš... Pročitaj ceo opis
35.301,00 DIN -15 %
30.005,00 DIN
-15 %35.301,00 DIN
+ troškovi dostave

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 08.03.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod Konig-Thule Easy-Fit CU-9 Lanci za sneg060. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Debljina lanca
9
Vrsta
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A64ECB
Prijavi grešku
Montirano za samo 12 sekundi, korišc´enje lanca za sneg nikada nije bilo tako jednostavno 9 mm unutrašnjeg i gaznog sloja Simetrični lanac sa dijamantskim uzorkom Unutrašnji kruti lučni sistem čini postavljanje lanca vrlo intuitivnim Automatski sistem zatezanja aktivira se nogom Spoljašnji sistem za brzo otpuštanje aktiviran crvenim tasterima na aluminijumskoj šipci WHEEL-SHIELD Nivo 1 nudi integralnu zaštitu točka od ogrebotina nastalih dodirom sa metalnim delovima. Unutrašnja strana aluminijumske šipke zaštic´ena je kompozitnim materijalom protiv ogrebotina, a bočni elementi zaštic´eni su posebnim kompletom najlonskih branika Praktična i izdržljiva torba, sa ugrađenim uputstvima, može se koristiti kao prostirka tokom postavljanja Homologacije/sertifikati/usaglašenost: O-Norma 5117, UNI 11313, TUV Ne preporučuje se za upotrebu van puteva LAKO, INTUITIVNO, BRZO Ime govori sve. Konig Easy-fit olakšava postavljanje lanaca za sneg. Postavljanje lanaca za sneg uopšte nije težak proces, ali zahteva malo vežbe kod kuc´e da biste se navikli na glavne operacije pre nego što se nađete u prvoj snežnoj oluji u svom životu. Pomoc´u funkcije Easy-fit, Konig redefiniše novi način ugradnje lanaca za sneg zahvaljujuc´i revolucionarnoj tehnologiji proizvoda koja krajnjim potrošačima olakšava život kada je u pitanju ugradnja lanaca za sneg. Prvo, Easy-fit dolazi vec´ sastavljen iz kutije, pa ne zahteva bilo kakvu operaciju spajanja/otkačivanja sa strane potrošača tokom montaže. Ali ovo je sam
Konig-Thule Easy-Fit CU-9 Lanci za sneg060
Konig-Thule Easy-Fit CU-9 Lanci za sneg060
30.005,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka