Domek Krevet kućica sa fiokom i dušekom 180x80cm

Domek Krevet kućica sa fiokom i dušekom 180x80cm

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Model Domek je napravljen od najkvalitetnijeg bukovog drveta. Svi elementi kreveta su zaobljeni radi sigurnosti vašeg deteta. Drvo bukve nema karakterističan miris i otpo... Pročitaj ceo opis
51.200,00 DIN -15 %
43.519,00 DIN
-15 %51.200,00 DIN
+ troškovi dostave

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 03.11.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod Domek Krevet kućica sa fiokom i dušekom 180x80cm. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Dužina (cm)
180
Širina (cm)
80
Vrsta dečijeg kreveta
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A5BF64
Prijavi grešku
Model Domek je napravljen od najkvalitetnijeg bukovog drveta. Svi elementi kreveta su zaobljeni radi sigurnosti vašeg deteta. Drvo bukve nema karakterističan miris i otporno je na ogrebotine. Svi drveni elementi obojeni su sertifikovanim lakom na bazi vode bez mirisa. Mnogobrojni su razlozi da svojim mališanima priuštite baš ovaj krevetić, koji pored bajkovitog izgleda poseduje i sledeće kvalitete: Lepota bukovog drveta bez čvorova Praktična barijera koja će zaštititi dete od pada prilikom spavanja. Barijera je podesiva i po potrebi može biti leva ili desna. Što znači da je krevetić dvostran. Ivice završene sigurnim, zaobljenim furnirom debljine 2 mm. Prostrana fioka na točkovima Udoban dušek U cenu kreveta uključene su lestvice i dušek. Nosivost kreveta je 130 kg. Za kupce na teritoriji. Krevet proizveden u EU.
Domek Krevet kućica sa fiokom i dušekom 180x80cm
Domek Krevet kućica sa fiokom i dušekom 180x80cm
43.519,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka