Bezicno Vibro jaje Egg Pink

Bezicno Vibro jaje Egg Pink

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Silikonsko vibro jaja nove generacije, potpuno necujan sa malim upravljacem. Vibro jaje poseduje 10 razlicitih modova i radi na razdaljini oko 10m . Njegova nezna povrsin... Pročitaj ceo opis
2.490,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A51D7C
Prijavi grešku
Silikonsko vibro jaja nove generacije, potpuno necujan sa malim upravljacem. Vibro jaje poseduje 10 razlicitih modova i radi na razdaljini oko 10m . Njegova nezna povrsina sa takticno postavljenim prelazima pruzice Vam maksimalnu prijatnost prilikom koriscenja. Ukupne duzine 8cm , precnika 3cm , daljinski je duzine 5cm sirine 3,5cm debljine svega 1cm sa dva dugmeta za lako koriscenje. Daljinski je diskretan i koristi 3v baterije , dok je jaje punjivo i omogucava 2 sata neprekidne igre. Jaje moze da se koristi i bez upotrebe upravljaca , kao stimulator za klitoris . Prilikom koriscenja preporucujemo upotrebu lubrikanta na vodenoj bazi . Odrzavanje topla voda i sapun.
Bezicno Vibro jaje Egg Pink
Bezicno Vibro jaje Egg Pink
2.490,00 DIN
u seksishop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka