Silikonska Lutka u prirodnoj velicini

Silikonska Lutka u prirodnoj velicini

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Lutka napravljena od najfinijeg silikona nalik na pravu kozu. Ukupne visine 165cm sa idealnom gradjom ucinice svaku Vasu fantaziju stvarnom. Savrseno izdefinisani delovi ... Pročitaj ceo opis
139.000,00 DIN
Proizvođač
Tip lutke
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A4F560
Prijavi grešku
Lutka napravljena od najfinijeg silikona nalik na pravu kozu. Ukupne visine 165cm sa idealnom gradjom ucinice svaku Vasu fantaziju stvarnom. Savrseno izdefinisani delovi tela sa metalnom strukturom kicme omogucice Vam da je postavite u zeljeni polozaj u svakom trenutku.

Grudi 95 idealno definisane sa realisticnim bradavicama , Poput prirodnih bujnih grudi na dodir.

Savrsenih dimenzija , definisan stuk 57cm sa ravnim stomakom, kukovi 89 cm , vitkim nogama i definisanom zadnjicom, teska svega 37kg ,omogucice Vam da dodatno uzivate sa ovom lepoticom.

Njena vagina duboka je 17cm sa realisticnim prelazima , savrsena je replika prave vagine. Maksimalna sirina je 5cm u precinku i uvek ce idealno pritiskati polni organ i omoguciti nezraboravne orgazme svaki put.

Anus dubine 17cm sa rebrastim prelazima maksimalne sirine 5cm u precniku kompatibilan je i da se koristi u isto vreme sa vaginom.

Zajedno u paketu ide sinteticka perika koja se lako odrzava, cistac igracke, lubrikant , jedan mrezasti set i KOSTIMPO VASOJ ZELJI

ISPORUKA JE BESPLATNA ZA CELU SRBIJU!

ZA NOVI SAD I BEOGRAD ZA LUTKU MOGUCA ISPORUKA ISTOG DANš
Silikonska Lutka u prirodnoj velicini
Silikonska Lutka u prirodnoj velicini
139.000,00 DIN
u seksishop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka