Ugradni frižider TNF Whirlpool WHC18 T573

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Tip: ugradni kombinovani frižiderPodela frižidera: zamrzivač doleEnergetska klasa: D6th Sense: prati temperaturu unutar vašeg frizera i automatski pojačava temperaturu u ... Pročitaj ceo opis
112.999,00 DIN
3-12 dana
sa dostavom 113.033,03 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Cena sa dostavom
113.033,03 DIN
Dostupnost

7 left in stock Dostupno u roku od 3 - 12 dana od dana narudžbe.

Cena je ažurirana danas od 10.44.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o emmezeta.rs ponudi
Ponuda prodavnice emmezeta.rs za proizvod Ugradni frižider TNF Whirlpool WHC18 T573. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Nova energetska klasa (2021)
D
Širina (u cm)
54 cm
Tip kompleta
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B1D546
Prijavi grešku
Tip: ugradni kombinovani frižiderPodela frižidera: zamrzivač doleEnergetska klasa: D6th Sense: prati temperaturu unutar vašeg frizera i automatski pojačava temperaturu u frižideru i frizeru samo kada je potrebnoZEN Inverter compressorSmanjuje temperaturne oscilacije osiguravajući optimalno očuvanje jer neprestano radi pri maloj brzini u različitim temperaturnim uslovimaNe samo da osigurava tišinu, već i optimizira očuvanje hrane i uštedu energijeTotal no frostMetal MultiflowPomaže ravnomernoj raspodeli hladnog vazduha u šupljini radi boljeg očuvanja hraneOsigurava strujanje vazduha koje sprečava stvaranje leda i kondenzata unutar uređajaZauvek zaboravite na ručno odmrzavanjeMulti t° drawer: fioka sa mogućnošću određivanja tri različite temperatureFresh box+ fioka za povrće sa dugmetom za kontrolu vlažnostiFresh padOdeljak za brzo zamrzavanjeAlarm za otvorena vrata frižideraTouch digits displaySvetlo na vrhu frižideraSklopiva policaPolice u frižideru: 5Podesive police u frižideru: 3Broj fioka u frizeru: 3Balkon za boceDržač za bocePosudica za ledNivo buke: 32dB(A)Neto kapacitet frižidera: 182lNeto kapacitet frizera: 68lDimenzije uređaja (VxŠxD): 1770x 540x545mm
Ugradni frižider TNF Whirlpool WHC18 T573
Ugradni frižider TNF Whirlpool WHC18 T573
112.999,00 DIN
u emmezeta.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka