Akma Anticelulit - Magcelfit trenerka

Akma Anticelulit - Magcelfit trenerka

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
AKMA Anticelulit ženska MAGCELFIT trenerka je namenjena damama kako bi rešile problem sa celulitom u kućnim uslovima. Ovaj proizvod osim u tretmanu protiv celulita pomaže... Pročitaj ceo opis
18.000,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Cena je ažurirana danas od 12.22.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod Akma Anticelulit - Magcelfit trenerka. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Vrsta trenerke
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A3CE95
Prijavi grešku
AKMA Anticelulit ženska MAGCELFIT trenerka je namenjena damama kako bi rešile problem sa celulitom u kućnim uslovima. Ovaj proizvod osim u tretmanu protiv celulita pomaže i kod problema opstipacije, neredovne stolice, rešiće i problem grčeva, bol u kolenu, grčenje mišića u butinama i zadnjici. Anticelulit trenerka je od dermatološki testiranog materijala tako da odgovara i osetljivoj koži. Ispunjava sve svetski priznate norme i standarde po pitanje jačine magnetnog polja za stimulaciju humanog materijala. Anticelulit trenerka je proizvod koji je jako koristan i vrlo primenljiv za mnoge tretmane, deklarisan je za problem celulita ali se može uspešno koristiti i u druge svrhe.Na sebi ima 300 AKMA magneta, ušivenih u postavu. Kada se obuče ne treba da Vas steže, nije u punoj dužini već do sredine lista, na mestima gde celulit buja pa do pojasa. Pored otklanjanja celulita otklanja i sitne kapilare, kod žena koje imaju višak ženskog hormona estrogena. Estrogen je hormon koji ima zadatak da razgrađuje vezivno tkivo i zato se pojavljuju kapilari. Strije se pojavljuju kod žena koje nemaju dovoljno estrogena, koža nije elastična i zato puca. Posle mesec dana nošenja koža postaje sjajna i zategnuta. U periodu od mesec dana, po dva sata dnevno eliminiše se celulit a kod najtežih oblika do tri meseca.
Akma Anticelulit - Magcelfit trenerka
Akma Anticelulit - Magcelfit trenerka
18.000,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka