Workout Nutrition 100% L -GLUTAMINE, 500gr

Workout Nutrition 100% L -GLUTAMINE, 500gr

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

WORKOUT NUTRITION 100% PURE L-GLUTAMINE sadrži čist L-Glutamin farmaceutskog kvaliteta. Bez ukusa je i može se lako umešati u bilo koji napitak po vašem izboru. <... Pročitaj ceo opis

2.500,00 DIN -18 %
2.050,00 DIN
-18 %2.500,00 DIN
+ troškovi dostave
Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 03.25.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Exyu-fitness ponudi
Ponuda prodavnice Exyu-fitness za proizvod Workout Nutrition 100% L -GLUTAMINE, 500gr. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A356BB
Prijavi grešku

WORKOUT NUTRITION 100% PURE L-GLUTAMINE sadrži čist L-Glutamin farmaceutskog kvaliteta. Bez ukusa je i može se lako umešati u bilo koji napitak po vašem izboru.

Proces mikronizacije WORKOUT NUTRITION 100% PURE L-GLUTAMINE-a smanjuje ukupnu veličinu čestica kako bi pomogao da se ključni nutrient za izgradnju mišića apsorbuje u mišićima brže od inferiornih izvora L-Glutamina.

Rezultat ovoga je, ne samo da L-Glutamin stiže brže do vaših mišića, već zapravo dospeva i u većoj količini! L-Glutamin se može uzimati sa vodom ili se dodati proteinskim praškovima i zamenama za obrok kako bi se povećao nitrogen i pojačali intramuskularni nivoi Glutamina.

Dodavanjem doze 100% PURE L-GLUTAMINE-a u vaš napitak ili obrok posle treninga, znatno ćete unaprediti oporavak mišića i pripremiti vaše telo za brži rast mišićnog tkiva.
GLUTAMIN je vitalna amino kiselina i čini 60% svih amino-kiselina u misićnom tkivu. Kada naporno trenirate, vasi mišići mogu izgubiti i do 50% zaliha glutamina i treba da ih nadoknadite – brzo! Kada se nivo glutamina smanji, njegova uloga u rastu/oporavku mišića stavlja se u drugi plan, a prioritet postaje održavanje zdravlja organa i ćelija.

Uzimanje dodatnog L-Glutamina pomaže u održavanju visokih nivoa glutamina u mišićima što zauzvrat ubrzava oporavak i rast mišićnog tkiva. Svakodnevna konzumacija L-Glutamina pomaže da se rezultati u izgradnji mišića dovedu do maksimuma.
100% PURE L-GLUTAMINE pomaže da se rehidrirate, oporavite brže i efikasnije čak i posle najtežih treninga. Može se kombinovati sa ostalim suplementima za maksimalne rezultate!


¦ PODRŽAVA RAST I OPORAVAK MIŠIĆA
¦ POBOLJŠAVA ZADRŽAVANJE NITROGENA I SINTEZU PROTEINA
¦ SPREČAVA RAZGRADNJU MIŠIĆNOG TKIVA
¦ UNAPREĐUJE IMUNI SISTEM I OPŠTE ZDRAVLJE


Proizvodi su originalni i upisani su u registar dijetetskih proizvoda koje vodi Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Proizvodi ne sadrze GMO sastojke!

Workout Nutrition 100% L -GLUTAMINE, 500gr
Workout Nutrition 100% L -GLUTAMINE, 500gr
2.050,00 DIN
u Exyu-fitness

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka