Kraljevski napitak, đumbir napitak sa medom i limetom

Kraljevski napitak, đumbir napitak sa medom i limetom

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Priprema "Kraljevskog napitka": Kraljevski napitak od đumbira i limete se priprema izuzetno jednostavno od malo vode i praha iz ove kesice. Po želji ga čak može... Pročitaj ceo opis
380,00 DIN
Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 03.25.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Exyu-fitness ponudi
Ponuda prodavnice Exyu-fitness za proizvod Kraljevski napitak, đumbir napitak sa medom i limetom. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A355C7
Prijavi grešku
Priprema "Kraljevskog napitka": Kraljevski napitak od đumbira i limete se priprema izuzetno jednostavno od malo vode i praha iz ove kesice. Po želji ga čak možete zasladiti i medom, ali i bez dodatnog zaslađivanja, napitak ima lep ukus. Ovaj napitak od đumbira i limete se priprema tako da odmah može da bude spreman za konzumaciju, ali ako ga i ostavite da odstoji 10 minuta, biće podjednako ukusan. Priprema se tako što u 200 ml tople ili hladne vode, razmutite jednu do dve kašičice praha. Pije se do 3 puta u toku dana, pri čemu je poželjno da se dan započne sa šoljom ovog napitka, jer podstiče budnost i daje energiju. Trudnice, dojilje i dijabetičari bi trebaloda se konsultuju sa lekarom pre upotrebe ovog napitka. Pakovanje sadrži 150 g, što je dovoljno za pripremu 5 l napitka.
Kraljevski napitak, đumbir napitak sa medom i limetom
Kraljevski napitak, đumbir napitak sa medom i limetom
380,00 DIN
u Exyu-fitness

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka