Blastex Iso Blast 95 - 2.3 kg

Blastex Iso Blast 95 - 2.3 kg

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Isoblast 95 je najčistiji whey protein izolat sa najvećom mogućom vrednošću BV159. Izolat se karakteriše najbržom mogućom apsorpcijom, 0 masti i laktoze što ga čini ... Pročitaj ceo opis
7.900,00 DIN
Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana juče u 03.25.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Exyu-fitness ponudi
Ponuda prodavnice Exyu-fitness za proizvod Blastex Iso Blast 95 - 2.3 kg. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Težina sadržaja (g)
2300 g
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A355B5
Prijavi grešku
Isoblast 95 je najčistiji whey protein izolat sa najvećom mogućom vrednošću BV159. Izolat se karakteriše najbržom mogućom apsorpcijom, 0 masti i laktoze što ga čini idealnim za sve sportiste. Drugi ključni element za efikasnu biosintezu proteina je prisustvo BCAA. Nivo BCAA aminokiselina u izolatu je najveća, a ta količina je dodatno povećana. Pored toga što obezbeđuje dodatni nivo BCAA, Isoblast 95 sadrži i L-glutamin, aminokiselinu neophodnu za efikasan razvoj i regeneraciju mišićnog tkiva. BCAA zajedno u kombinaciji sa L-glutaminom stvaraju antikataboličku mešavinu koja, zajedno sa ostalim aminokiselinama u Isoblastu 95, štiti mišiće i daje ogroman impuls njihovom razvoju. Isoblast 95 se posebno preporučuje sportistima koji žele da izgrade značajnu mišićnu masu bez nepotrebnih masti.

NAPOMENA: Čuvati na suvom i hladnom mestu, van domašaja male dece.

Preporučena upotreba:1-3 porcije dnevno (1 porcija = 30 gr praha rastvoreno u vodi ili mleku). Broj porcija treba da bude prilagođen vašim dnevnim potrebama za proteinom.
Pakovanje:2,27 kg.
Blastex Iso Blast 95 - 2.3 kg
Blastex Iso Blast 95 - 2.3 kg
7.900,00 DIN
u Exyu-fitness

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka