LG klima uređaj DC09RQ Deluxe

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
LG Dual inverter klima je uređaj sa odličnim performansama koji ima Plasmaster ionizatorom za zdravije okruženje. Dual inverter LG serije DELUXE je veoma efikasan na hlađ... Pročitaj ceo opis
120.007,20 DIN
Proizvođač
Boja
Dodatne karakteristike
Energetski razred hlađenja
A++
Godišnja potrošnja el. energije pri hlađenju (u kWh)
114
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A34F5A
Prijavi grešku
LG Dual inverter klima je uređaj sa odličnim performansama koji ima Plasmaster ionizatorom za zdravije okruženje. Dual inverter LG serije DELUXE je veoma efikasan na hlađenju odnosno i grejanju i skoro je nečujan pri radu ( veoma tih ).

Ušteda energije i veoma brzo hlađenje odlikuju ovaj sa inverter Dual kompresorom koji u radu neprekidno podešava brzinu da bi se održali željeni nivoi temperature jer se vazduh izbacuje i dalje i brže.

3M mikro filter sa višestrukom zaštitom koji se sastoji od ravni u vidu kanala i povećava kapacitet i smanjuje se pad pritiska, pa se protok vazduha klima uređaja ne smanjuje i održava se isti učinak hlađenja. 3M filter se koristi za višestruku zaštitu.

Kombinacija tehnologije kompanije LG za zaštitu od alergije i za uklanjanje mikroorganizama, kojom je obložen 3M filter velikog fluksa i niskog gubitka pritiska. Ova tehnologija je vrlo korisna jer se može prikupiti mikroprašina i odstraniti sve alergene i viruse.
LG klima uređaj DC09RQ Deluxe
LG klima uređaj DC09RQ Deluxe
120.007,20 DIN
u ACS

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka