Solis Kuvalo za pirinač

Solis Kuvalo za pirinač

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Od 1908. godine švajcarska firma Solis uspešno predstavlja nove, sigurne i inovativne proizvode, kao što su između ostalih i mali kućni aparati. &Sca... Pročitaj ceo opis
14.023,00 DIN -18 %
11.499,00 DIN
-18 %14.023,00 DIN
+ troškovi dostave

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 14.40.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod Solis Kuvalo za pirinač. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A1AABA
Prijavi grešku
Od 1908. godine švajcarska firma Solis uspešno predstavlja nove, sigurne i inovativne proizvode, kao što su između ostalih i mali kućni aparati. Švajcarska kompanija Solis nudi veliki izbor korisnih kuc´nih aparata sa vanvremenskim dizajnom, vrhunskim kvalitetom i funkcionalnošću. Aparat poseduje EMC i LVD sertifikat akreditovane ustanove Jugoinspekt Beograd. Namena Ovaj aparat je namenjen kuvanju belog ili integralnog pirinča, kao i kuvanju raznih jela na pari. Navedeni aparat je predviđen za upotrebu u domaćinstvu i sličnim radnim sredinama, npr. u kuhinjama za zaposlene u maloprodajnim objektima, kancelarijama i sličnim okruženjima, kao i za korišćenje od strane gostiju u malim hotelima, motelima, pansionima i sličnim smeštajnim kapacitetima. Ovaj aparat nije namenjen samo kuvanju pirinča, već i kuvanju povrća, ribe, piletine, plodova mora na pari. Istovremeno možete kuvati bilo koju vrstu pirinča i neku od navedenih namirnica na pari. Ovim kuhinjskim pomagalom, veština kuvanja pirinča dovedena je do savršenog, mekanog pirinča, dok istovremeno dozvoljava da se povrće, riba, piletina kuvaju na pari, štedeći energiju, prostor i vreme. Ravnomerna distribucija toplote i neprijanjajući premaz činije obezbeđuju ravnomerno kuvani pirinač bez lepljenja. Proces kuvanja se završava automatski i aparat za kuvanje se prebacuje u režim održavanja toplote čak 10 sati pre nego što se uređaj automatski isključi. Praktična funkcija tajmera za odlaganje omogućava vam da podesite odbrojavan
Solis Kuvalo za pirinač
Solis Kuvalo za pirinač
11.499,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka