NESPRESSO aparat za kafu Citiz, beli

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Sa novim dizajnom koji daje dodir elegancije ritualima ispijanja kafe širom sveta, CitiZ će zadovoljiti i ljubitelje Nespresso kafe, kao i obožavaoce dizajna.

Red ...
Pročitaj ceo opis
24.999,00 DIN
3-12 dana
sa dostavom 25.003,99 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Cena sa dostavom
25.003,99 DIN
Dostupnost

2 left in stock Dostupno u roku od 3 - 12 dana od dana narudžbe.

Cena je ažurirana danas od 13.55.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o emmezeta.rs ponudi
Ponuda prodavnice emmezeta.rs za proizvod NESPRESSO aparat za kafu Citiz, beli. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Dodatne funkcionalnosti
Kompatibilne kapsule
Tip aparata za kafu
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A1CD2F
Prijavi grešku
Sa novim dizajnom koji daje dodir elegancije ritualima ispijanja kafe širom sveta, CitiZ će zadovoljiti i ljubitelje Nespresso kafe, kao i obožavaoce dizajna.

Red Dot nagrađeni kompaktni dizajn uklapa se u svaku urbanu kuhinju a da ne zauzima previše prostora. Funkcije koje su jednostavne za korišc´enje uključuju dva dugmeta koja mogu da se programiraju, sa automatskim zatvaranjem protoka za Espresso i Lungo kafu, kao i posudu za kapanje koja može da se skine ukoliko koristite visoke čaše. Pumpa visokih performansi od 19 bara svaki put pruža kafu u stilu bariste, savršeno izdvajajuc´i delikatne ukuse i vrhunske arome svake kapsule kafe i stvarajuc´i neuporedivo gustu i divnu kremu. Sistem za brzo zagrevanje postiže idealnu temperaturu za samo 25 sekundi, dok funkcija automatske uštede energije isključuje aparat nakon 9 minuta neaktivnosti. Zadržavajuc´i svoje prepoznatljive linije i vrhunsku završnu obradu, linija intuitivnih i jednostavnih CitiZ aparata objedinjuje Nespressovu stručnost kako bi zadovoljila sve Vaše potrebe.
NESPRESSO aparat za kafu Citiz, beli
NESPRESSO aparat za kafu Citiz, beli
24.999,00 DIN
u emmezeta.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka