Klackalica Kinderkraft Sivi konjić - Kinderkraft - 4Kraft Sp. z o. o. Poljska - Baby shop doo, Beograd - Kina

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Klackalica konjić je moderna i udobna klackalica, koja je dodatno opremljena drvenim točkovima koji omogućavaju brzo pretvaranje klackalice u guralicu koju deca mogu da v... Pročitaj ceo opis
12.900,00 DIN -12 %
11.350,00 DIN
2-5 dana
-12 %12.900,00 DIN
+ troškovi dostave

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru Dostupno u roku od 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cena je ažurirana 23.8.2023. od 12.51.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o mamino.rs ponudi
Ponuda prodavnice mamino.rs za proizvod Klackalica Kinderkraft Sivi konjić - Kinderkraft - 4Kraft Sp. z o. o. Poljska - Baby shop doo, Beograd - Kina. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A18218
Prijavi grešku
Klackalica konjić je moderna i udobna klackalica, koja je dodatno opremljena drvenim točkovima koji omogućavaju brzo pretvaranje klackalice u guralicu koju deca mogu da voze, na 4 točkića. Brend Kinderkraft se pobrinuo da dobijete najviši kvalitet i najbolje materijale, kada je napravio ovu neverovatnu lepu, meku i udobnu klackalicu konjić.Ova jedinstvena igračka c´e vašem detetu satima pružati mnogo zabave. Klackalica podstiče razvoj koordinacije i održavanje ravnoteže. Poznato je da pokreti klackanja/njihanja na klackalici podstiču vestibularni sistem (unutrašnje uho) i tako razvijaju osećaj ravnoteže kod dece. Opremljena jedinstvenim zvučnim efektima. Probudite detetovu radoznalost i dajte mu inspiraciju da istraži svet. Tako da vaš mališan neće hteti da siđe sa nje.Igračka za sva vremenaDrvene klackalice konjići su bezvremeni i uvek zabavni. To što su u svakoj generaciji uvek bili tražena igračka dokaz je njihove bezvremenosti i važnosti. Klackalice su jednostavna igračka, omiljena kod dece, a pomažu im da steknu važne motoričke veštine. Omiljena su upravo zato što su intuitivna i umirujuća kao igračka. Možda budete u iskušenju da kupite najnoviju džidžabidžu, ali ako želite igračku koja će se jednako svideti i detetu i vama i u kojoj ćete oboje moći da uživate, i koju ćete sledeće generacije moći da naslede, onda je možda upravo klackalica najbolji poklon za vaše dete.Glavne karakteristike Kinderkraft klackalice Najnežniji pliš, precizno ušiveni detalji Udobno sedište Čvrsta konstrukcija koja može da se pretvori u autić za vožnju Sigurnosni pojas (vezivanje u dve tačke) Drveni elementi su lakirani Prirodne jarke boje Pravi zvuk kada se pritisne uho Napajanje: 2x AA baterije (nisu uključene u paketu) Maksimalna nosivost 30 kgDostupne boje
Klackalica Kinderkraft Sivi konjić - Kinderkraft - 4Kraft Sp. z o. o. Poljska - Baby shop doo, Beograd - Kina
Klackalica Kinderkraft Sivi konjić - Kinderkraft - 4Kraft Sp. z o. o. Poljska - Baby shop doo, Beograd - Kina
11.350,00 DIN
u mamino.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka