Kinderkraft 3u1 kolica MOOV navy - Kinderkraft - 4Kraft Sp. z o. o. Poljska - Baby shop doo, Beograd - Kina

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Popularna 3u1 kolica, odnosno trio sistem kolica. Kinderkraft je razvio sistem 3u1 kolica MOOV koja su krajnje praktična i laka za korišćenje.Glavne karakteristike 3u1 ko... Pročitaj ceo opis
46.400,00 DIN
2-5 dana

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru Dostupno u roku od 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cena je ažurirana 23.8.2023. od 12.51.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o mamino.rs ponudi
Ponuda prodavnice mamino.rs za proizvod Kinderkraft 3u1 kolica MOOV navy - Kinderkraft - 4Kraft Sp. z o. o. Poljska - Baby shop doo, Beograd - Kina. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Tip kolica
3u1
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A18210
Prijavi grešku
Popularna 3u1 kolica, odnosno trio sistem kolica. Kinderkraft je razvio sistem 3u1 kolica MOOV koja su krajnje praktična i laka za korišćenje.Glavne karakteristike 3u1 kolica MOOV Inovativan dizajn, vrlo lako se sklapaju i rasklapaju, uz minimum snage Izdržljiv i stabilan dizajn rama (čelični ram) Sedište se može okrenuti u oba smera Moderno i funkcionalno rešenje, kolica za bebe i sportsko sedište u jednom Podešavanje sedišta samo jednom rukom, položaji za ležanje, nagnuto i sedenje Tenda (suncobran) se izvlači jednim pokretom, samo se otvori rajsferšlus Zaštita od slučajnog sklapanja Ručka od veštačke kože može da se podešava po visini Veliki točkovi na pumpanje (prednji točkovi 20 cm, zadnji 30 cm) Amortizeri i na prednjim i na zadnjim točkovima ublažavaju vožnju po svim terenimaDostupne boje
Kinderkraft 3u1 kolica MOOV navy - Kinderkraft - 4Kraft Sp. z o. o. Poljska - Baby shop doo, Beograd - Kina
Kinderkraft 3u1 kolica MOOV navy - Kinderkraft - 4Kraft Sp. z o. o. Poljska - Baby shop doo, Beograd - Kina
46.400,00 DIN
u mamino.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka