Krep traka za zaštitu parketa i drvenih površina 48mm x 33m

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Traka za zaštitu parketa 48mm x 33m, namenjena za zaštitu delikatnih površina od drveta kao sto su parketi, laminati, nameštaj, drvena vrata i prozori kao i ostale po... Pročitaj ceo opis

260,00 DIN
2-5 dana
sa dostavom 520,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Cena sa dostavom
520,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba. Dostupno u roku od 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cena je ažurirana juče u 10.50.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Beorol ponudi
Ponuda prodavnice Beorol za proizvod Krep traka za zaštitu parketa i drvenih površina 48mm x 33m. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A1813E
Prijavi grešku

Traka za zaštitu parketa 48mm x 33m, namenjena za zaštitu delikatnih površina od drveta kao sto su parketi, laminati, nameštaj, drvena vrata i prozori kao i ostale površine koje zahtevaju posebnu pažnju. Traku karakteriše debljina od 125µm (papir+lepak), kaučuk lepak I impregnirani papir koji joj omogucava lako uklanjanje sa tretiranih površina, otpornost na temperaturne uticaje do 80?C. Navedene performanse garantuju zadržavanje iste do 30 dana pri veoma zahtevnim uslovima nakon čega se lako uklanja bez ostavljanja lepka, cepanja ili ostataka trake. Traka je prošla interno testiranje kao i testiranje profesionalnih majstora u trajanju dužem od 30 dana i pokazala odlične rezultate po svim kategorijama. 20 od 20 ispitanih majstora apsolutno preporučuje ovu traku! Testiranje je podrazumevalo: Izdrživost trake (u realnim uslovima rada što podrazumeva svakodnevno gaženje, prskanje boje/vode, odlaganje predmeta sa težinom većom od 30 kg) Postojanost lepka (postojanost lepka tokom perioda testiranja, lepljenje i odlepljivanje trake u različitim periodima, mogućnost ostavljanja traga lepka na drvenoj površini) Kidanje trake (kidanje trake prilikom lepljenja i odlepljivanja sa drvene površine) Lepljenje na različite drvene površine (parket, laminat, drvene lajsne, brodski pod, drvena vrata i prozori) Različite temperaturne i atmosferske uslove (visoke temperature kao i uticaj vlage) Za zaštitu prostora u kojem se izvode radovi preporučujemo korišćenje Parquet protection zajedno sa našim zaštitnim folijama (Zaštitna folija 4x5m, 15 mikrona; Zaštitna folija 4x5m) kao i kartonom (Karton za zaštitu dvoslojni 15m). Boja: žuta.

Krep traka za zaštitu parketa i drvenih površina 48mm x 33m
Krep traka za zaštitu parketa i drvenih površina 48mm x 33m
260,00 DIN
u Beorol

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka