UV tvrda smola - 20 ml (jednokomponentna smola)

UV tvrda smola - 20 ml (jednokomponentna smola)

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
UV tvrda smola - 20 ml Jednokomponentna tvrda UV ????? spremna je za direktno izlivanje i formiranje. Materijal se stvrdnjava kada je izložen UV svetlu. Nakon stvrdnjavan... Pročitaj ceo opis
859,00 DIN
Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Proveri

Cena je ažurirana danas od 03.09.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Bela duga ponudi
Ponuda prodavnice Bela duga za proizvod UV tvrda smola - 20 ml (jednokomponentna smola). Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Vrsta proizvoda
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A15520
Prijavi grešku
UV tvrda smola - 20 ml Jednokomponentna tvrda UV ????? spremna je za direktno izlivanje i formiranje. Materijal se stvrdnjava kada je izložen UV svetlu. Nakon stvrdnjavanja, smola je transparentna, sjajna, tvrda i staklasta - pogodna za proizvodnju kopija dragog kamenja i površina nalik na vodu. Neophodno je zaštititi kožu prilikom rada, budući da smola može izazvati alergijsku reakciju. Koristite alkohol za čišćenje masnoća sa površine pre izlivanja smole. Nanešeni sloj biće proziran ili mlečno transparentan pre izlaganja UV svetlosti. Smolu možete izliti direktno iz tube, ali je za deblje slojeve potrebno da izlivate sloj po sloj, od 2-3 mm, i da svaki fiksirate pre nanošenja sledećeg. Tanji slojevi garantuju da će se materijal stvrdnjavati pravilno i u celosti. Ako je sloj lepljiv nakon fiksiranja, izložite ga UV svetlosti još 2 minuta. Smolu možete obojiti koristeći mastilo Media Ink ili pigmente u prahu. Možete u nju ubaciti i razne ukrase pre sušenja.
UV tvrda smola - 20 ml (jednokomponentna smola)
UV tvrda smola - 20 ml (jednokomponentna smola)
859,00 DIN
u Bela duga

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka