Slike na platnu DRVEĆE XOBCHZH601E1 (kolekcija slika), 1-delna

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Ovo je jedan od totalnih noviteta u oblasti modernih dekoracija. Analizirali smo Vaše zahteve i potrebe i odlučili smo razveseliti sve naše drage klijente.&... Pročitaj ceo opis
4.640,00 DIN
Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Proveri

Cena je ažurirana danas od 03.16.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Slikomania ponudi
Ponuda prodavnice Slikomania za proizvod Slike na platnu DRVEĆE XOBCHZH601E1 (kolekcija slika), 1-delna. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.

Proizvođač
Vrsta proizvoda
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX009E33CF
Prijavi grešku
Ovo je jedan od totalnih noviteta u oblasti modernih dekoracija. Analizirali smo Vaše zahteve i potrebe i odlučili smo razveseliti sve naše drage klijente. Ručno slikane slike na platnu iz našeg ateljea Lipa smo počeli štampati na kvalitetnom pamučnom platnu. Iz daljine ne biste mogli primetiti razliku između štampanih i slikanih originala. Najveća prednost je to što Autorske reprodukcije možemo isporučiti do Vaše adrese za svega nekoliko dana.

U našoj online prodavnici imamo više od 15.000 slika. Zato bismo želeli da Vam pojednostavimo izbor najpopularnijih slika, pa smo u ovu specijalnu kategoriju smestili samo najtraženije primerke. Svideće Vam se motivi cveća, prirode, životinja, žena ili motivi iz sveta apstraktne umetnosti.

Važan deo proizvodnje je kvalitetna tehnika i relevantne komponente, kao što su platno, letvice i boje. Za sve njih možete nešto više pročitati u sledećim pasusima. Predstavljamo Vam 6 zanimljivih informacija, koje su i najbitnije u celom procesu proizvodnje:

1. Koristimo najmoderniju digitalnu vodootpornu štampu fotografija, zahvaljujući kojoj predivne boje ne blede i zadržavaju svoj originalni izgled.

2. Specijalno italijansko platno proizvod je brenda ARTMIE i napravljeno je od 100% pamuka. Platno ima teksturu i ima odličnu karakteristiku da se ne presijava na suncu. Nežan sjaj na površini platna, čini sliku originalnom i unikatnom.

3. Ram je napravljen od kvalitetnih, čvrstih letvica smreke ARTMIE, koje su na zaobljene na ivicama. Ovaj sjajni trik je vrlo važan, jer se platno na takvim ivicama letvica ne može oštetiti.

4. Koriste se visoko kvalitetne boje koje nemaju miris i ne emituju štetne materije u okolinu.

5. Sve autorske reprodukcije proizvedene su u EU po najvišim standardima proizvodnje.

6. Važna informacija je i činjenica da sve slike pakujemo u vazdušnu foliju i kvalitetne kartonske kutije, kako bi se umanjila mogućnost za oštećenja tokom transporta. Besplatno u pakete pakujemo i kukice za kačenje slika na zid.
Slike na platnu DRVEĆE XOBCHZH601E1 (kolekcija slika), 1-delna
Slike na platnu DRVEĆE XOBCHZH601E1 (kolekcija slika), 1-delna
4.640,00 DIN
u Slikomania

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka