Hitex Dušek sa oprugama City 20 160x200 cm

Hitex Dušek sa oprugama City 20 160x200 cm

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
20 cm visok dušek sa oprugama Hitex City Wave, pruža potpunu podršku vašem telu i udobnost, tako da osigurava da se ujutro probudite naspavani i odmorni. Sastav jedne opr... Pročitaj ceo opis
68.225,00 DIN -58 %
28.995,00 DIN
-58 %68.225,00 DIN
+ troškovi dostave

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 11.08.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod Hitex Dušek sa oprugama City 20 160x200 cm. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Dimenzije
Dužina (cm)
200
Širina (cm)
160
Visina (cm)
20
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX009E0CDE
Prijavi grešku
20 cm visok dušek sa oprugama Hitex City Wave, pruža potpunu podršku vašem telu i udobnost, tako da osigurava da se ujutro probudite naspavani i odmorni. Sastav jedne opruge Single Spring, u kombinaciji sa dodatnim slojem filca u jezgru i 3 sloja Sensa Memory pene, kao i dodatnih 2 cm u navlaci, osiguravaju pravilan položaj spavanja i opuštanje. Napredna tehnologija sa sistemom klasičnih opruga Dušek sa klasičnim oprugama Single Spring, pruža ugodno spavanje i potpuni odmor za sve generacije, jer savršeno podržava celo telo. Opruge smanjuju pritisak na pojedine delove tela i tako osiguravaju miran noćni san. Jezgro od klasičnih opruga Single Spring za miran san Jezgro dušeka visokog 20 cm, sastoji se od 17 cm sloja klasični opruga, koje su međusobno povezane spiralnom žicom. Opruge Single Spring pružaju telu optimalnu potporu, jer se pritisak sa jedne opruge odmah proširuje na sve ostale, što rezultira talasima. Planari efekat daje osećaj kompaktnijeg prilagođavanja telu. Dodatnu udobnost omogućava troslojna Sensa Memory pena i dodatnih 2 cm u navlaci U jezgru dušeka je 3-slojna hladno valjana poliuretanska Sensa Memory pena i dodatna pena u navlaci od 2 cm. Fleksibilnost dušeka pruža još više udobnosti tokom spavanja. Koje letvice odabrati? Zbog fleksibilnosti dušeka sa oprugama, upotreba fiksnih letvica je obavezna. Takve letvice garantuju čvrstinu i stabilnost, jer svojom čvrstinom i masivnošc´u podnose i vec´a opterec´enja, te na taj način obezbeđuju duži vek dušeka. Dim
Hitex Dušek sa oprugama City 20 160x200 cm
Hitex Dušek sa oprugama City 20 160x200 cm
28.995,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka