Sunčeva dolina Kožna fotelja Leptir VL401

Sunčeva dolina Kožna fotelja Leptir VL401

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Fotelja leptir napravljena je od mat crnog metala presvučena kozijom kožom. Boja kože je braonkasta završna obrada rustična. Po stilu je vrlo prepoznatljiva izrađivana od... Pročitaj ceo opis
23.760,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 08.04.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod Sunčeva dolina Kožna fotelja Leptir VL401. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Materijal
Vrsta
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX009D578A
Prijavi grešku
Fotelja leptir napravljena je od mat crnog metala presvučena kozijom kožom. Boja kože je braonkasta završna obrada rustična. Po stilu je vrlo prepoznatljiva izrađivana od različitih materijala ali prepoznatljiva pre svega po posebnoj udobnosti. Ovaj “leptir” može biti dodatak kauču udobno mesto za odmor i čitanje u radnoj sobi kancalariji ili dodatak komforu u spavaćoj sobi. Karakteristike Težina: 6.75kg Dimenzije: 75 × 75 × 90cm Kolekcija: Valda
Sunčeva dolina Kožna fotelja Leptir VL401
Sunčeva dolina Kožna fotelja Leptir VL401
23.760,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka