BEKO mašina za pranje veša WUE 8736 XCM

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Nemojte da brinete o računu za električnu energiju svaki put kada perete odeću. Zahvaljujući dizajnu motora bez četkica, ProSmart™ je zaslužan za uštedu energije, tiši ra... Pročitaj ceo opis
42.490,00 DIN
Sve ponude
Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Proveri

Cena je ažurirana juče u 03.19.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o MEGA TRON SHOP ponudi
Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Proveri

Cena je ažurirana juče u 03.22.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Tempo Tehnika ponudi
Proizvođač
Boja
Broj obrtaja centrifuge (u okr./min)
1400 obr/min
Dubina (cm)
55 cm
Jačina zvuka centrifuge (u dB)
76 dB
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX009E2DB9
Prijavi grešku
Nemojte da brinete o računu za električnu energiju svaki put kada perete odeću. Zahvaljujući dizajnu motora bez četkica, ProSmart™ je zaslužan za uštedu energije, tiši rad i veću trajnost – i to sve na jednom mestu. Tako na najbolji način koristite svoju mašinu za pranje veša bez velikih računa za struju i briga.

Priznajte – čim vidite mrlju, prosto morate da je tretirate pre pranja. Tehnologija SteamCure™ radi sve umesto vas jer pre pranja tretira fleku parom koja pomaže da prljavština omekša i da se tako lakše očisti. Takođe, smanjuje gužvanje veša, pa vam pegla više neće biti potrebna – sav posao pre i posle pranja je znatno olakšan.

Više ne morate da koristite belo sirće, limunov sok i deterdžent za sudove. Njima je mesto u kuhinji, a za odeću sa flekama će se pobrinuti program StainExpert™ vaše mašine za pranje veša. Bilo da je u pitanju kafa, kečap, čokolada, šminka ili krv, StainExpert™ je specijalno dizajniran da eliminiše 24 različite vrste fleka, pa više nećete morati da tretirate fleke pre pranja odeće.

Nije za svu odeću potrebno intenzivno pranje. Ponekad je dovoljno i kratko pranje. Super kratki program Xpress od 14 minuta omogućava pranje do 2 kg veša za samo 14 minuta. 2 kg možda ne deluje kao puno veša, ali to je čak 20 majica! To znači da ćete biti spremni za polazak za tili čas.
BEKO mašina za pranje veša WUE 8736 XCM
BEKO mašina za pranje veša WUE 8736 XCM
42.490,00 DIN
u MEGA TRON SHOP

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka