Baleno Dušek Memory

Baleno Dušek Memory

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
DUŠEK BALENO MEMORY Dvoslojno jezgro ovog dušeka ga čini značajno drugačijim od ostalih dušeka iz naše ponude. Prvi, noseći sloj od čak 14cm je od ELIOCEL-a gustine 30kg/... Pročitaj ceo opis
58.835,59 DIN -15 %
50.009,00 DIN
-15 %58.835,59 DIN
+ troškovi dostave

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 18.55.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod Baleno Dušek Memory. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.

Proizvođač
Dodatne karakteristike
Vrsta dušeka
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX009B5206
Prijavi grešku
DUŠEK BALENO MEMORY Dvoslojno jezgro ovog dušeka ga čini značajno drugačijim od ostalih dušeka iz naše ponude. Prvi, noseći sloj od čak 14cm je od ELIOCEL-a gustine 30kg/m3 koji dušeku daje čvrstoću, a drugi sloj od 4cm je memorijska pena (memory foam) gustine 50kg/m3 koji pruža povećani osećaj površinske udobnosti.Dušek poseduje unutrašnju zaštitnu navlaku od pamučnog žerseja. Spoljna navlaka je od visoko kvalitetnog (76% PES, 24% pamuk) 3D materijala sa patent zatvaračem tako da se može skinuti i oprati na 40°C što značajno utiče na antialergijska svojstva kompletnog dušeka. Sve zajedno sa jezgrom to daje debljinu od cca 19cm što je znatno više od sličnih proizvoda na tržištu, a da pri tom ne utiče bitno na cenu dušeka. Ovakav dušek je najtoplija preporuka za osobe koje zbog bolesti provode većinu vremena u krevetu jer se zbog karakteristika memorijske pene umnogome smanjuje bolni površinski pritisak na telo tako da ga još nazivaju i „antidekubitni dušek“. VAŽNO: Isporučuje se VAKUUMSKOM pakovanju što obezbeđuje higijenu i lak transport. Po otvaranju dušek poprima svoj originalni oblik i može se odmah koristiti, a za 2-3 dana dobije realnu dimenziju, tvrdoću i udobnost. Moguće je poručiti ovaj dušek i u većeoj debljini, s tim da sami možete da odredite debljinu sloja od memorijske pene, od 3-6cm. Za cenu nas kontaktirajte telefonom ili mejlom. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Baleno Dušek Memory
Baleno Dušek Memory
50.009,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka