Einhell Punjac za Akumulator CE-BC 10 M

Einhell Punjac za Akumulator CE-BC 10 M

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Opis

Einhell punjač za akumulator CE BC 10m je inteligentan punjač akumulatora koji je optimizovan za visokotehnološke, visoko efikasne akumulatore modernih mot... Pročitaj ceo opis

7.999,00 DIN
Proizvođač
Tip dodatne opreme
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX009ABC95
Prijavi grešku

Opis

Einhell punjač za akumulator CE BC 10m je inteligentan punjač akumulatora koji je optimizovan za visokotehnološke, visoko efikasne akumulatore modernih motornih vozila. Punjač akumulatora sa mikroprocesorskim regulatorom pogodan je za širok spektar tipova akumulatora i sadrži čitav niz tehničkih mehanizama zaštite i održavanja. Glavni fokus razvoja je bio na brzom punjenju koje je prihvatljivo za akumulatore, tako da je postignut najduži životni vek uz punu performansu. Detaljan indikator punjenja čini punjač manje komplikovanim za rad od klasičnih uređaja. višenamenski uređaj je pogodan za gel akumulatore, AGM akumulatore i olovne akumulatore sa malim održavanjem. Punjač se automatski prilagođava naponu akumulatora vozila od 12 V. Višefazni ciklus punjenja Einhell-ovog punjača automatski se kontroliše i podešava mikroprocesorski. Pametni elektronski upravljački sistem analizira vrstu akumatora koji je povezan i njegovo stanje, postavljajuc´i optimalni režim u skladu sa zahtevima. Funkcija trostrukog punjenja štiti i smanjuje pterećenje na akumulatoru kako bi se održavalo optimalno punjenje u svakom trenutku. To takođe čini CE-BC 10 M pogodnim za sve tipove vozila, a posebno za sezonska vozila sa dugim vremenom stajanja: Umesto da se akumulator polako prazni sve dok se potpuno ne isprazni i rizikuje duboko pražnjenje, akumulator održava na optimalnom nivou sa malim naponom od strane funkcije za punjenje. Funkcija trostrukog punjenja smanjuje pterećenje na baterijskim c´elijama i doprinosi produženom radnom veku, sprečavajuc´i tako potrebu za skupom zamenom neispravnih akumulatora. Tako su automobili, motocikli ili skuteri odmah spremni za akciju na početku svake sezone. Zimski režim punjenja posebno je razvijen za upotrebu kada spoljna temperatura padne ispod 5 ° C. Uređaj takođe ima režim obnavljanja za revitalizaciju duboko pražnjenih akumulatora i režim napajanja koji c´e mu omoguc´iti da se koristi kao izvor napajanja. Einhell punjač akumulatora ima automatsku zaštitu od prekomernog punjenja, kratkog spoja i obrnutih polova: Ovi zaštitni mehanizmi štite i punjač i akumulator. Indikator napona i statusa napunjenosti na prvi pogled prikazuje postavku punjača i napunjenost akumulatora. Stezaljke za akumulatore su potpuno izolovane, tako da se oni mogu bezbedno i lako povezati sa punjačem. Kuc´ište ima ušicu za kačenje koja se postavlja na zid.

Pametni punjač za akumulatore sa mikroprocesorskom kontrolom
Višefazni ciklus punjenja, nadgledan i kontrolisan pomoću mikroprocesora
Univerzalni punjač za razne tipove akumulatora
Gel, AGM, akumulatori bez ili sa manje olovne kiseline
Klasa zaštite IP65: Zaštita od prašine i prskanja vode
Funkcija za stalno idealno stanje punjenja
Za vozila sa dugačkim periodima mirovanja (kabrioleti/motocikli)
Punjenje produžava radni vek akumulatora
Zimski režim punjenjja za spoljašnje temperature ispod 5°C
Režim za punjenje potpuno praznih akumulatora
Režim punjenja
LCD ekran-indikator napona i progresa punjenja akumulatora
Elektronska zaštita od prekomernog punjenja, kratkog spoja i zamene polova
Potpuno izolovane štipaljke za akumulator
Ušica za kačenje na zid

Einhell Punjac za Akumulator CE-BC 10 M
Einhell Punjac za Akumulator CE-BC 10 M
7.999,00 DIN
u BOS shop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka