Daewoo benzinska kosačica  DLM4000HP

Daewoo benzinska kosačica DLM4000HP

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Benzinska kosačica Daewoo DLM4000HPDaewoo DLM4000HP motorna kosilica za travu od 2,14 ks je dobar predlog za košenje i održavanje srednjih i velikih zelenih površina. Vrt... Pročitaj ceo opis
28.399,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Proveri

Cena je ažurirana juče u 20.52.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Kliklak WebShop ponudi
Ponuda prodavnice Kliklak WebShop za proizvod Daewoo benzinska kosačica DLM4000HP. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Dodatne funkcionalnosti
Korpa za travu
da
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B1C4E6
Prijavi grešku
Benzinska kosačica Daewoo DLM4000HPDaewoo DLM4000HP motorna kosilica za travu od 2,14 ks je dobar predlog za košenje i održavanje srednjih i velikih zelenih površina. Vrtna kosačica je u savršenoj kombinaciji cena-kvalitet, što je čini poželjnim pomoc´nikom u svakom dvorištu.Motorna kosačica nudi veliku snagu, različite stepene podešavanja visine, korpu za travnjak velike zapremine i dovoljno velike točkove koji c´e se nositi sa glatkim prolaskom na neravninama zelenih površina.Snažni motor sa kosilicom snage 1600 W (2,14 ks), koji razvija do 2850 o / min, mogao bi da podnese još tvrdoglavije trave i male grmlje. Ovome c´e takođe doprineti sposobnost podešavanja visine sečenja. Može biti u 5 faza - od 25 do 75 mm. Široki prednji deo kosačice, koji omoguc´ava sečenje do 400 mm, takođe c´e doprineti bržem košenju travnjaka.Nec´ete gubiti vreme u nepotrebnim pokretima na čišc´enje travnate vrec´e. Često pražnjenje vrec´e, što dovodi do prekida procesa košnje, prošlost je. To je zbog velikog kapaciteta - 45 litara.Karakteristike motorne kosilice Daewoo DLM4000HP sa 2,14 ksMotor DAEWOO V-serije 145 posebno je dizajniran za upotrebu u baštenskim mašinama. Zahvaljujuc´i optimalnoj kombinaciji obrtnog momenta i brzine osovine, kosilica lako kontroliše kretanje na nagnutoj površini i bez napora kosi travnjak čak i na mokroj travi.Čvrsto čelično kuc´ište štiti unutrašnje komponente uređaja od oštec´enja, a takođe smanjuje buku i vibracije.4-u-1 funkcije: košenje trave, sakupljanje trave, bočno bacanje i malčiranje. Dizajn kosilice vam omoguc´ava da brzo i bez upotrebe specijalnih alata promenite način rada kako biste rešili bilo koji zadatak nege travnjaka.Preklopna konstrukcija. Drška se na nekoliko sekundi sklopi na telu kosilice kako bi se obezbedilo kompaktno skladištenje.Aerodinamična oštrica visoke čvrstoc´e ne zahteva često oštrenje zbog posebno odabranog napadačkog ugla rezne ivice.Centralno podešavanje visine sečenja. Podešavanje košenja vrši se jednim pokretom - pomeranjem ručice, pogodno smeštene na kontrolnoj tabli, koja menja visinu točkova.Sakupljač trave sa indikatorom punjenja omoguc´ava vam ređe zaustavljanje rada da biste ga ispraznili. Posebna plastika od koje je sakupljač lako se čisti od ostataka trave i biljnih sokova.Kompletan sistem protiv vibracija za udobnost rukovaoca i manji umor.Podesivo i automatsko ulje za lance, koje vam omoguc´ava kontrolu protoka ulja u zavisnosti od primene i vremenskih uslova.Zapremina motora: 98 cm3Snaga: 1,8 kWBrzina bez opterec´enja: 2850 min-1Širina košenja: 400 mmVisina košnje: 25 mm-65 mmStepeni za podešavanje visine sečenja: 5Kapacitet rezervoara za gorivo: 1,6 lZapremina košare za travu: 45 L.Težina 24,5 kg
Daewoo benzinska kosačica  DLM4000HP
Daewoo benzinska kosačica DLM4000HP
28.399,00 DIN
u Kliklak WebShop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka