Super Greens - The Protein Works 250 g bez okusa

Super Greens - The Protein Works 250 g bez okusa

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Super Greens - kompleks superhrane koja sadrži hranjive sastojke za podršku pravilnom funkcioniranju organizma

Super Greens je mješavina koja je nakrcana superh... Pročitaj ceo opis

2.500,00 DIN -18 %
2.050,00 DIN
5-14 dana
-18 %2.500,00 DIN
sa dostavom 2.705,00 DIN
Cena sa dostavom
2.705,00 DIN
Dostupnost

Na lageru Dostupno u roku od 5 - 14 dana od dana narudžbe.

Cena je ažurirana danas od 03.13.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Gymbeam ponudi
Ponuda prodavnice Gymbeam za proizvod Super Greens - The Protein Works 250 g bez okusa. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX009A66C3
Prijavi grešku

Super Greens - kompleks superhrane koja sadrži hranjive sastojke za podršku pravilnom funkcioniranju organizma

Super Greens je mješavina koja je nakrcana superhranom i izvorima vitamina, minerala, polifenola, antioksidansa, enzima i adaptogenima. Mješavina sadrži i chlorellu, spirulinu, moringu i Matcha čaj, te ashwagandhu. Sveukupno, mješavina sadrži 13 zanimljivih sastojaka u obliku praha. Na primjer, spirulina je cjelokupan izvor proteina i vitamina B12. Moringa je biljka koja sadrži vitamine A, B6, C i magnezij. Mješavina također sadrži bio alfalfu u obliku praha, mahunarku poznatu i po nazivu lucerna, izuzetna je po sadržaju željeza, kalcija, flavonoida i protuupalnih tvari. Super Greens je jedinstven kompleks superhrane, zahvaljujući tome primate mnogo hranjivih sastojaka za podupiranje pravilnog funkcioniranja organizma i imunološkog sustava.

Super Greens i prednosti

sadrži mješavinu superhrane
sadrži chlorellu, spirulinu i moringu
izvor je vitamina, minerala i antioksidansa

Sastav

Super Greens mješavina (80%) (Spirulina - prah (22%), kelj - prah, mlada pšenica - prah (13%), špinat - prah, brokula - prah, Alfalfa - prah, Chlorella (sumpor dioksid), cikla - prah , Moringa - prah, Kelp u prahu, Matcha zeleni čaj (0,3%), ekstrakt sjemenki grožđa (95% proantocijanidina), prah korijena Ashwagandha), Sukraloza.

Doziranje

Dodajte 9 g (tri srednje mjerice od 5 ml) u 200 ml - 300 ml vode ili soka. Dobro promiješajte u šejkeru i konzumirajte. Preporučujemo uzimanje 2 doze na dan. Zbog činjenice da Super Greens prah ima prirodnu zemljanu aromu sastojaka, koji su puni hranjivih tvari, preporučujemo vam da prah pomiješate sa sokom od naranče, prešanim sokom od jabuke, sokom od brusnice ili sokom od šipka. Također, Super Greens možete koristiti i za kuhanje, te ćete tako povećati unos zelenih namirnica.

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti100 g1 doza (9 g)
Energetska vrijednost 1205 kJ / 288 kcal 108,4 kJ / 25,9 kcal
Masti 4,7 g 0,4 g
od kojih zasićene masti 0,8 g 0,1 g
Ugljikohidrati 26,2 g 2,4 g
od kojih šećeri 3,9 g 0,4 g
Vlakna 16,6 g 1,5 g
Proteini 26,9 g 2,4 g
Sol 0,1 g 0 g

Upozorenje

Proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Čuvati na suhom mjestu na temperaturi do 25 °C. Zaštititi od smrzavanja i direktne sunčeve svjetlosti. Nije pogodno za djecu, trudnice i dojilje. Čuvati izvan dohvata male djece. Proizvođač nije odgovoran za štetu nastalu zbog nepravilne uporabe ili skladištenja. Jednom otvoreno, zatvoriti čvrsto i potrošiti unutar 6 tjedana. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.

Upozorenje za alergičare: Proizvedeno u postrojenju u kojem se obrađuju žitarice koje sadrže gluten, jaja, mlijeko, kikiriki, orašasti plodovi i soja. Alergeni su navedeni masnim slovima u sastavu proizvoda.

Super Greens - The Protein Works 250 g bez okusa
Super Greens - The Protein Works 250 g bez okusa
2.050,00 DIN
u Gymbeam

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka