Einhell Akumulatorski usisivač za suvo/mokro TC-VC 18/20 Li S-Solo

Einhell Akumulatorski usisivač za suvo/mokro TC-VC 18/20 Li S-Solo

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Einhell TC-VC 18/20 Li-Solo usisivač za suvo i mokro je član serije Power X-Change. Sve punjive baterije i punjači u sistemu mogu se koristiti sa svakim proizvodom u seri... Pročitaj ceo opis
11.876,99 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Cena je ažurirana danas od 03.15.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Eplaneta ponudi
Ponuda prodavnice Eplaneta za proizvod Einhell Akumulatorski usisivač za suvo/mokro TC-VC 18/20 Li S-Solo. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Mokro usisavanje
da
Veličina posude (l)
20
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AE0791
Prijavi grešku
Einhell TC-VC 18/20 Li-Solo usisivač za suvo i mokro je član serije Power X-Change. Sve punjive baterije i punjači u sistemu mogu se koristiti sa svakim proizvodom u seriji. Ovaj proizvod dolazi bez baterije ili punjača. Rezervoar od nerđajuc´eg čelika, čvrsti nerđajuc´i čelik, ima kapacitet od 20 litara, a takođe je uključena i torba za sakupljanje prljavštine. Za jednostavno manevrisanje poseduje četiri točkic´a, a ugrađeni su i držač za dodatnu opremu i praktični konektor za udubljenje. U proizvodu se isporučuje i velika usisna mlaznica sa kombinovanim umetkom za tepihe i glatke podove, specijalnom mlaznicom za pukotine i mlaznicom za presvlake, plastično crevo i 3-delna produžna cev. Sistem od 36 mm obezbeđuje visok protok vazduha i prljavštine. Karakteristike Proizvod se isporučuje u kompletu sa kesom za sakupljanje prljavštine Sistem creva od 36 mm održava visok protok vazduha i prljavštine Utikač za duvanje nepristupačnih područja 4 točka za dobru pokretljivost Rezervoar od nerđajuc´eg čelika 20 l Velika usisna mlaznica za tepihe i podove za vrhunske performanse Mlaznica za uske površine i mlaznice za presvlake za automobilska sedišta Član Power X-Change porodice-jedna baterija za sve uređaje Kompletan sa plastičnim usisnim crevom i trodelnom produžnom cevi Zapremina: 20 L Usisni pritisak: 80 mbar Dužina creva: 1.5 m Suction hose diameter: 36 mm Nivo buke Lpa: 72 dB (A) Možda će vas zanimati i ostali modeli Einhell alata.
Einhell Akumulatorski usisivač za suvo/mokro TC-VC 18/20 Li S-Solo
Einhell Akumulatorski usisivač za suvo/mokro TC-VC 18/20 Li S-Solo
11.876,99 DIN
u Eplaneta

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka