• Opis prodavnice
  • Trgovine
  • Dostava
Naša želja je da sunčane dane učinimo što prijatnijim za Vas i da ispunimo sve vaše prohteve vezane za izbor naočara koje oslikavaju Vašu ličnost.
Cvikeri.com - Naočare za sunce
Ive Lole Ribara 4
24000 Subotica
T: 00381 24 551 876
E: cvikeri@medifit.rs
Na teritoriji Srbije dostava se obavlja preko kurirskih službi po ceni od 270 dinara. Uslugu dostave plaćate kurirskoj službi koja je obavlja, a ne kompaniji Medifit Nova d.o.o. Kurirske službe zadržavaju pravo izmene cenovnika svojih usluga. Ukoliko ne naglasite kojom kurirskom službom želite da vam roba bude dostavljena, biće dostavljena preko AKS-a ili Post Express-a. Dostava se ne vrši nedeljom i za vreme državnih praznika. Svaki artikal koji je naručen do 14h svakog radnog dana dostavlja se idućeg radnog dana na adresu kupca. Nakon zaprimanja Vaše narudžbe dobićete poruku na email adresu koju ste ostavili da bismo potvrdili narudžbu. Ukoliko nam budu potrebne dodatne informacije, kontaktiraćemo Vas na broj telefona koji ste naveli. Uz Polaroid naočare besplatno dostavljamo i tvrdu futrolu za naočare koja u unutrašnjosti sadrži i test polarizacije naočara (ako posmatrate polje „Test Polarization“ sa i bez naočara, uočićete razliku). Exess naočare takođe dolaze sa svojom futrolom. Uz ostale naočare besplatno dostavljamo torbice za čuvanje naočara i vodimo računa da se paket ne ošteti prilikom dostave. Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Cvikeri.com - Naočare za sunce kategorije proizvoda

Da li je Cvikeri.com - Naočare za sunce tvoja omiljena prodavnica? Na spisku svih proizvoda pronađi najbolju ponudu za proizvod koji kupuješ
Na Idealno.rs se aktivno brinemo za bezbednost korisnika i podataka.

Za prikaz proizvoda i ponuda prodavnica sačekaj malo.

User: 54.162.15.31 180981876

Za dodatna pitanja, pišite na webmaster@ceneje.si

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savete

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedelljne e-novosti.