POS oprema

Kako do bržeg poslovanja u prodavnici ili kafiću? Ceo postupak plaćanja na kasi je jednostavan jedino ako na raspolaganju imaš kvalitetnu opremu. Pre kupovine pogledaj raznovrsnu ponudu proizvoda koji će ti omogućiti jednostavno i brzo poslovanje.

POS opremu sastavljaju čitači bar kodova, prikazivači cena, različiti štampači za ispis računa i brojači i detektori novčanica kao i pregrade za novac. Ako radiš u prodavnici sigurno znaš da su to neophodni delovi opreme bez kojih je praktično nemoguće raditi, a ako tek otvaraš prodavnicu, onda uzmi dovoljno vremena i razmisli šta ti je sve potrebno za uspešno vođenje posla.

Danas je većina proizvoda opremljena bar kodom koji se na kasi skenira posebnim čitačem. Taj čitač mora da bude dovoljno brz, a nije zanemariv ni ugao pod kojim se proizvodi skeniraju. Što je ugao veći to je lakše rukovati čitačem. Čitač je povezan sa kasom, odnosno kompjuterom, a na bar kodu je ime proizvoda i njegova cena koja se nakon čitanja ispisuje na posebnom ekranu. Pri izboru moraš da pripaziš da je ekran dovoljno veliki. Bitan je i ugao vidljivosti ekrana, jer on mora da bude vidljiv ne samo tebi, nego i stranci kojoj izdaješ račun.

Na kraju radnog dana u prodavnici treba da izbrojiš dnevni obrt. Za to postoje posebni brojači novčanica koji će taj neprijatan posao obaviti brže i preciznije od tebe. Da bi izbegao primanje lažnih novčanica, koristan će ti biti i detektor pomoću kojeg ćeš lako prepoznati falsifikovani novac.

više
Saveti 0
Dodati proizvodi za upoređivanje (1)
Za upoređivanje ti nedostaje još 1 proizvod.
Na spisku proizvoda klikom na Uporedi označi one proizvode koje želiš da dodaš u upoređivanje. Za završetak klikni na zeleni taster Uporedi izabrane proizvode.
177 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.