Supermarket

Papir - FABRIANO

Možda ti nije poznato da je papir izmišljen u Kini pre približno 2000 godina, ali sigurno znaš da mu je namena raznovrsna i da je neizostavan uprkos sveopštoj digitalizaciji.

Bez obzira da li se radi o jednostavnoj kancelarijskoj upotrebi običnih belih listova ili umetničkom stvaralaštvu, štampanju fotografija, slanju pisama ili beleženju sitnica, bez papira sigurno ne možeš. Pre kupovine proveri raznovrsnu ponudu proizvoda u kategoriji i olakšaj sebi odluku.

U kategoriji Papir možeš pronaći pakete belih listova A4 formata, koji su obavezna oprema svakog vlasnika štampača. Dostupne su i rolne papira za štampanje računa ili štampanja na telefaksu i samolepljivi papirići u kockama za sitne beleške. One su dostupne u spirali ili u klasičnoj kocki i u beloj ili drugim bojama.

Možeš da potražiš papir koji je namenjen za omot za CD-ove ili samolepljivi papir u rolni s razdelnikom. Sigurno ti se isplati da pregledaš ponudu papira za dvostrano štampanje za čestitke, šarenu paletu više namenskog papira u boji, obojenog kartona ili papira sa različitim uzorcima. Oduševiće te i široka ponuda foto papira, namenjenog kućnom štampanju fotografija u kojoj možeš da pronađeš i papir namenjen štampanju sa laserskog štampača.

Možeš da biraš među proizvodima različitih proizvođača, kao što su Xerox, Classic, Paperline, Cannon, HP i sl. S obzirom na raznovrsnost proizvoda, razlikuju se i cene – list kartona u boji formata B1 možeš dobiti već za manje od 70 dinara, dok za dobar foto papir možeš da platiš i nekoliko hiljada dinara.

više

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2023 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka