Pregrade, kutije

Izbor odgovarajuće kutije ili pregrade za kancelariju ili neku drugu namenu, može da bude jako teško, pa pre kupovine pregledaj kakve mogućnosti ti se nude na tržištu.

Durable, Forplus, Dahle i drugi renomirani proizvođači pružaju raznovrsnu ponudu iz koje ćeš lako izabrati najbolje za sebe. U ovoj kategoriji ćeš pronaći različite fiokare, kutije i pregrade različitih dimenzija i boja i sa različitim brojem pregrada ili fioka. Neki od njih su transparentni što omogućava dodatnu preglednost.

Možeš da pronađeš i kancelarijski nameštaj sa fiokama ili vratima za zatvaranje, jake kartonske kutije za arhiviranje jednog ili više registratora, otvorene ili zatvorene kutije sa različitim brojem kartoteka i kartonske kutije za uništavače dokumenata. Izuzetno su praktični i stalci za prospekte, metalni stalci za dokumenta, ali i zidne komode. U ponudi su i metalni stalci za fascikle, čaše ili kutije za olovke i fascikle za skladištenje CD-ova ili DVD-ova.

Kutije i pregrade dolaze u različitim bojama koje će oživeti tvoj radni prostor.

više
Saveti 0
Dodati proizvodi za upoređivanje (1)
Za upoređivanje ti nedostaje još 1 proizvod.
Na spisku proizvoda klikom na Uporedi označi one proizvode koje želiš da dodaš u upoređivanje. Za završetak klikni na zeleni taster Uporedi izabrane proizvode.
Cena
MIN MAX

Pretraži po brendu

Boja

Vrsta prozivoda

Ne propusti

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savete

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.