GPS (ručni)

Obožavaš trčanje ili pešačenje po nepoznatim putevima, jer ti je najdraže da otkrivaš nove puteve i krajeve? Skijaš li cross country načinom i razmišljaš o kupovini uređaja za lakšu orijentaciju u magli i drugim lošim vremenskim uslovima? Pregledaj ponudu raznih GPS uređaja koji će ti pomoći da brzo pronađeš pravi put, a pre kupovine proveri razne mogućnosti koje takvi uređaji nude.

Možeš da biraš između brojnih navigacionih uređaja i sportskih i putnih računara koji imaju razne karakteristike, funkcije i mogućnosti korišćenja, koje svakako moraš proveriti pre kupovine kako bi tvoj uređaj mogao služiti svrsi. Kada se odlučuješ za određeni tip uređaja, najpre uporedi modele raznih proizvođača, jer postoje vrlo velike razlike, kako u ceni, tako i u kvalitetu.

Planinarski putevi nisu uvek jasno označeni, posebno tokom lošeg vremena ili zime, kada su putevi prekriveni snegom. U takvim uslovima mapa ti ne pomaže, jer je vidljivost vrlo slaba, ali će ti u takvim slučajevima GPS uređaj baš dobro doći, jer ćeš s njim odrediti svoj položaj na karti i zaključiti kuda da kreneš. Takvi uređaji nisu napravljeni samo za pešačenje, alpinizam i planinsko trčanje, već i za druge sportove, kao što su biciklizam i plivanje. Ručni navigacioni uređaji su napravljeni tako da mogu da rade u svim uslovima i su zbog toga robusni i vodootporni. Upravo iz tog razloga možeš da ih koristiš na jedrilici, ali i u autu.

Modeli uređaja za GPS navigaciju i različita merenja mogu da imaju ekran u boji ili crno-beli, možeš da ih zakačiš na bicikli ili neko drugo mesto, a možeš da ih koristiš i ručno. Razlikuju se po veličini, a kod izbora je vrlo važan i kapacitet baterije i što jednostavnije korišćenje. Nemoj da zaboraviš da proveriš i koja je softverska oprema već instalirana na uređaj i da li možeš da ga nadogradiš.

više
Saveti 0
40 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savete

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.