UPS - neprekidni izvor napajanja

Želiš udoban rad elektronskih uređaja čak i onda kada nestane struje? Možda ti treba zaštita za osetljivije uređaje od udara groma? Proveri ponudu i odaberi pravu stvar za sebe i pre kupovine.

Uređaji za neprekidan izvor napajanja su od izuzetne važnosti u onim trenucima kada dođe do prekida električne energije, jer omogućavaju normalan rad elektronskih uređaja i posle toga. Računari, televizori, satelitska oprema, štampači, serveri i radne stanice su na taj način sigurne od bilo kakve promene u električnoj mreži.

U ponudi su razni modeli UPS uređaja koji pružaju punjenje uređaja u različom opsegu trajanja, od nekoliko minuta do više sati. Treba biti oprezan i odabrati uređaj koja radi sa odgovarajućim naponom. Možeš birati između uređaja sa običnim izlazima (tip utičnice koju imaš svuda u stanu), do kombinacije sa izlazima RJ-11 za zaštitu telefonske ili internet linije. Različiti modeli su opremljeni različitim brojem izlaza (od 1 do više od 10).

Kvalitetniji modeli nude široku paletu dodatnih funckija, među kojima je i zelena funkcija za uštedu energije ili funkcija za automatsko ponovno pokretanje. Određene uređaje možeš da priključiš na operativni sistem i da menjaš napone, napajanje i status baterije, a neki modeli imaju i LCD ekran.

Pre kupovine nemoj da zaboraviš da uzmeš u obzir dimenzije, jer su neki uređaji veće nego što misliš, a pripazi i na garanciju.

više
Dodati proizvodi za upoređivanje (1)
Za upoređivanje ti nedostaje još 1 proizvod.
Na spisku proizvoda klikom na Uporedi označi one proizvode koje želiš da dodaš u upoređivanje. Za završetak klikni na zeleni taster Uporedi izabrane proizvode.

Ne propusti

Saveti prilikom kupovine

Kupovina računarske opreme nije uvek laka

Računarke komponente poput miša, tastature i web kamere su standardna oprema svakoga ko poseduje računar. ...

Prikaži sve savete za kupovinu

Komentari

Pre 4 godine

APC UPS napajanje SMT750I

APC UPS napajanje SMT750I

odliučno napajanje od 500w. Ventilator je jako tih, meni napajanje radi bez problema, prezadovoljan sam.

Pre 4 godine

APC UPS NAPAJANJE BR1500LCDI

APC UPS NAPAJANJE BR1500LCDI

uzeo sam ovo ups napajanje kao backup za rad na računaru i jako sam zadovoljan sa odnosom uloženog i dobivenog. Bitno mi je samo da imam dovoljno vrmena da sve sejvujem i pogasim ako nestane struja, a za to je idealan!

705 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savete

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.