Dodatna oprema

Želiš da zvuku svoje muzike dodaš novu dimenziju? Nedostaje ti oprema za potpuno izvođenje? Pogledaj ponudu delova opreme i pribora i lakše izaberi dodatnu muzičku opremu.

Dodatnu muzičku opremu delimo na pribor za gitare, udaraljke, trube, duvačke i gudačke instrumente, klavijature, mikrofone i ostale elemente.

Oprema za gitare ima dodatke od vrlo jednostavnih i praktičnih, pa do više tehničkih i komplikovanih za korišćenje. S jedne strane imamo razne naslone, torbe i kaiševe, a s druge strane pedale za glasnoću, tuneri, pojačala i metronom. Oni se koriste za lakše i kvalitetnije produciranje muzike i bitni su inventar svakog ozbiljnog gitariste.

Neizostavni deo opreme za udaraljke su palice, stolice i okvir za bubnjeve, u opremi za duvačke instrumente je najvažniji deo za usta koji radi kao rezonator, jer prenosi vibracije s usana do vazduha u instrumentu. Na ovaj način pojedinac stvara zvuk i zato je taj deo važan.

Među opremom za gudače ćeš pronaći najviše dodataka za sviranje violine kao što su tjuneri, gudala ili prigušivači. Sa njima ćeš olakšati sviranje instrumenta i istovremeno stvoriti zvuk koji si zamislio da postigneš. Na raspolaganju su i dodaci za klavijature gde je najviše klupica za klavir koji su neophodna oprema za sviranje tog instrumenta.

Stvaranju muzike pomaže i kvalitetan mikrofon koji je vrlo osetljiv uređaj i zato možeš u ponudi naći i brojna zaštitna sredstva, nastavke i nosače.

Prilikom kupovine opreme za instrumente obrati pažnju prvenstveno na udobnost, jer dodaci ne smeju da te sputavaju u sviranju već treba da ti pomažu.

više
Saveti 0
Dodati proizvodi za upoređivanje (1)
Za upoređivanje ti nedostaje još 1 proizvod.
Na spisku proizvoda klikom na Uporedi označi one proizvode koje želiš da dodaš u upoređivanje. Za završetak klikni na zeleni taster Uporedi izabrane proizvode.
Cena
MIN MAX

Pretraži po brendu

Boja

Pribor za

Ne propusti

3088 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.