Stalci

Kupuješ stalak za svoj instrument i nikako se ne možeš da se odlučiš između raznih proizvoda koji su ti na raspolaganju? Možeš da biraš između brojnih prodavaca i tipova stalaka koji su pogodni za različite vrste instrumenata. Zbog široke ponude na prvi pogled izbor možda deluje težak, zato prvo proveri sve proizvode da bi sebi pojednostavio odluku.

U kategoriji stalaka za instrumente možeš da biraš između stalaka za gitare, klavijature, mikrofone, note, zvučnike, bubnjeve ili činele, kao i stalaka za duvačke i gudačke instrumente.

Najraširenija vrsta stalaka je stalak za note koje ima svaki muzičar. Na raspolaganju su stalci različitog kvaliteta i proizvođača, a izbor zavisi od toga koliko ozbiljno se pojedinac bavi sviranjem. Ako tražiš nešto više, na raspolaganju su ti i stalci sa dodatnim mogućnostima kao što je pomična notna površina.

Često se koriste stalci za klavijature koji muzičaru olakšavaju rad. Na raspolaganju su sa različitim cenama, a izbor zavisi od toga da li se baviš muzikom profesionalno ili rekreativno. Stalak za klavijature mora da bude lak za montažu, stabilan i kompaktan, a u pogledu sigurnosti je dobro da je dodatno ojačan. Površina za odlaganje treba da ima zaštitu od gume da se instrument ne ošteti.

Stalak za gitare može biti namenjen jednoj ili dvema gitarama, a pri tom je najvažnija stabilnost. Zato, pre kupovine proveri da li je namenjen električnim ili akustičnim gitarama. Treba ga i imobilisati da se ne ošteti instrument.

Možeš da biraš i stalke za bubnjeve ili činele, duvačke ili gudačke instrumente, mikrofone i zvučnike. Biraj ih po kriterijumima kvaliteta, dobrog materijala i stabilnosti.

više
Saveti 0
Dodati proizvodi za upoređivanje (1)
Za upoređivanje ti nedostaje još 1 proizvod.
Na spisku proizvoda klikom na Uporedi označi one proizvode koje želiš da dodaš u upoređivanje. Za završetak klikni na zeleni taster Uporedi izabrane proizvode.
926 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.