Zvučni sistemi i zvučnici

Da li su tvoji stari zvučnici preslabi i ne nude dovoljno kvalitetan zvuk? Sistem ozvučenja predstavlja razliku između kvalitetnog i manje kvalitetnog izvođenja muzike, zato investicija na tom polju znači veliki korak u muzičkoj produkciji. Ako je za tebe kvalitet muzike bitan, kupovini novog ozvučenja moraš da posvetiš posebnu pažnju. Pre kupovine pogledaj šarenu ponudu i tako sebi olakšaj odluku.

Možeš da biraš između različitih komponenti ozvučenja kao što su zvučnici, kompleti zvučnika i pojačala.

Zvučnike delimo na pasivne i aktivne. Aktivni su oni koji imaju u sebi već ugrađeno pojačalo i tako su odmah spremni za korišćenje, dok su pasivni oni kojima za rad treba posebno pojačalo. Zvučnik možeš da kupiš odvojeno, a mogu da budu jednosistemski ili višesistemski zvučnici u kojima je više povezanih jedinica. Raspon cena je širok i zavisi od jačine i kvaliteta zvuka.

Kompleti zvučnika uglavnom imaju više ulaza i najčešće su namenjeni studijima. Na raspolaganju su brojni kompleti koji omogućavaju jednostavno nameštanje, a koriste se na sajmovima, sportskim priredbama itd.

Pojačala su namenjena prvenstveno za pojačavanje konačnog produkta zvuka. Nije preporučljivo da ga priključiš direktno na kompjuter, već treba da postaviš predpojačalo. Ta vrsta pojačala je namenjena prvenstveno za upotrebu na koncertima.

Pre kupovine se potrudi da izabereš prave komponente za što bolji rezultat ozvučenja. Kvalitet često zavisi od cene i zato moraš da se odlučiš koliko ti znači takva oprema.

više
Saveti 0
Dodati proizvodi za upoređivanje (1)
Za upoređivanje ti nedostaje još 1 proizvod.
Na spisku proizvoda klikom na Uporedi označi one proizvode koje želiš da dodaš u upoređivanje. Za završetak klikni na zeleni taster Uporedi izabrane proizvode.

Ne propusti

604 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savete

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.