Duhački

Kupuješ novi duvački instrument sa kojim ćeš u svakom trenutku moći da obezbediš prijatno okruženje u svojoj okolini? Uz malo truda svako može da svira duvački instrument, jer za to nije nikad prekasno! Pre kupovine pogledaj kompletnu ponudu različitih instrumenata, jer ćeš tako lakše doneti odluku.

Na raspolaganju su ti najčešći instrumenti iz porodice duvačkih instrumenata: flauta, klarinet i saksofon, a naći ćeš i druge manje raširene modele.

Flauta je jedan od prvih instrumenata koje je izumeo čovek. Do danas se razvilo i očuvalo više vrsta, recimo mala flauta, kljunasta flauta i alt flauta koja je vrlo retka. Može da bude plastična, drvena ili metalna - koja je uglavnom namenjena profesionalnom korišćenju. Flauta je i solistički i orkestarski instrument.

Klarinet je manji instrument koji je većinom napravljen od ebanovine (tvrdo afričko drvo), a na svojoj površini ima kopče koje pokrivanjem rupica omogućavaju sviranje različitih tonova. Zvuk se stvara pomoću jezička koji za vreme sviranja vibrira.

Naći ćeš i brojne saksofone koji su u osnovi napravljeni iz tri dela: usni deo s jezičkom, vrat i telo s kopčama. Poznajemo više vrsta, a najčešće se koriste alt i tenorski saksofon.

Pored nabrojanih pronaći ćeš i brojne druge ređe duvačke instrumente koje možeš da pogledaš u ponudi. Pri kupovini razmisli o svom ukusu, jer svaki instrument proizvodi drugačije zvukove, pa se odluči koji ti je najdraži.

više
Saveti 0
Dodati proizvodi za upoređivanje (1)
Za upoređivanje ti nedostaje još 1 proizvod.
Na spisku proizvoda klikom na Uporedi označi one proizvode koje želiš da dodaš u upoređivanje. Za završetak klikni na zeleni taster Uporedi izabrane proizvode.
194 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savete

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.