Faks uređaji

Da li se krećeš u okruženju gde za slanje i primanje dokumenata nije dovoljna samo elektronska pošta? Zbog delikatnosti dokumenata, u poslovnom svetu se koriste razni faks uređaji sa kojima možeš poslati važne podatke svom poslovnom partneru bez brige. Pre kupovine razmisli u kakve će svrhe uređaj biti korišćen, i u odnosu na to odaberi pravi uređaj za sebe ili svoju kancelariju.

U ovoj kategoriji se mogu naći uređaji proizvođača Canon, Panasonic i Philips. Faks koristimo sa idejom slanja i primanja dokumenata preko telefonske linije. Pre kupovine dobro pogledaj tehničke karakteristike, kvalitet i posebne funkcije koje uređaj nudi. Korišćenje je jednostavno i ne zahteva mnogo znanja, jer u uređaj staviš list papira, ukucaš broj primaoca i pritisneš »šalji«. Imamo analogne i digitalne fax uređaje. Analogni faksevi se danas više gotovo i ne koriste, jer su zbog napretka tehnologije mnogo praktičnije digitalne varijante. Različiti tipovi fakseva razlikuju se po kvalitetu štampanja koje omogućavaju.

Razlikujemo faks uređaje sa mastilom koji pružaju srednji kvalitet štampanja, i laserske faks uređaje koji pružaju boji otisak. Korišćenje laserskih fakseva je najkorisnije u kancelarijskim prostorima, gde se dnevno pošalje stotine i primi isto toliko dokumenata. U ponudi se mogu pronaći faks uređaji koji služe i kao multifunkcijski štampači, koji u jednom urđaju omogućavaju štampanje, slanje, kopiranje i skeniranje dokumenata.

Preporučljivo je da uređaj ima i mogućnost slanja više primaoca odjednom, kao i čuvanje fakseva, u slučajevima kada je uređaj bez papira. Telefaks omogućava i čuvanje određenog broja telefonskih brojeva, a na nekima možemo da uređujemo tekst na dokumentu, itd.

više
Dodati proizvodi za upoređivanje (1)
Za upoređivanje ti nedostaje još 1 proizvod.
Na spisku proizvoda klikom na Uporedi označi one proizvode koje želiš da dodaš u upoređivanje. Za završetak klikni na zeleni taster Uporedi izabrane proizvode.
Cena
MIN MAX

Pretraži po brendu

Boja

Kopiranje

Brzina modema (u Kbps)

MIN MAX

Rezolucija štame (u dpi)

Telefon

Skener

Memorija (broj stranica)

MIN MAX

Štampač

Brzina prenosa (s/stran)

MIN MAX

Ne propusti

Saveti prilikom kupovine

Faks je nezamenljiv uređaj u kancelariji

Kada tražite faks uređaj obratite pažnju na cenu, kvalitet i posebne funkcije. Faks uređaji se koriste ...

Prikaži sve savete za kupovinu

Komentari

Pre 4 godine

PANASONIC fax KX-FP207

PANASONIC fax KX-FP207

sasvim solidan fax aparat. Ima kopiranje, podršku za sms, solidno štampa, može se pričati preko spikerfona, kvalitetan i lep. Nije ni skup s obzirom na sve što nudi.

21 proizvod
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.