CD plejeri

Obožavaš muziku i želiš iz svojih CD-a da izvučeš najkvalitetniji zvuk? Onda se pobrini da imaš novi CD plejer koji pored toga možeš još i da nosiš okolo. Da bi ti odluka bila lakša pre kupovine pogledaj kompletnu ponudu i izaberi najbolji.

Na raspolaganju su plejeri različitih proizvođača i različitih tipova. Možeš da biraš između plejera kojima su za za rad potrebni posebno priključeni zvučnici ili prenosivog radija koji ima ugrađen CD plejer. Za profesionalniju upotrebu su na raspolaganju i CD plejeri – treneri koji muzičairma nude mogućnost usporavanja reprodukcije CD-a bez da menjaju visinu snimka. Po želji možeš naći i plejere koji imaju digitalni ulaz, menjač CD-a (omogućuje da u plejer smestiš više CD-a odjednom) i mogućnost MP3 reprodukcije.

Ako želiš da dobiješ najkvalitetniji zvuk, izaberi CD plejer na koji ćeš naknadno priključiti zvučnike. Plejeri sa već ugrađenim zvučnicima, naime, ne mogu da omoguće tako visok nivo reprodukcije kao kvalitetni zvučnici koji su kompatibilni s CD plejerom. Kvalitetniji imaju digitalni ulaz, podržavaju različite formate reprodukcije te im je najčešće priložen i daljinski upravljač.

Za nostalgičare koji u svoj plejer vole da stave kasete su primereniji radiji koji imaju ugrađen kasetofon iako je ponuda takvih retka. S obzirom na to da se muzika s CD-a sve brže prebacuje na uređaje s USB tehnologijom onda je možda pametno da potražiš plejer koji podržava USB, a inače se koncentriši na tehničke karakteristike

više
Saveti 0
Dodati proizvodi za upoređivanje (1)
Za upoređivanje ti nedostaje još 1 proizvod.
Na spisku proizvoda klikom na Uporedi označi one proizvode koje želiš da dodaš u upoređivanje. Za završetak klikni na zeleni taster Uporedi izabrane proizvode.
67 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savete

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.