Vage

Redovno praćenje telesne težine jedan je od bitnjih delova brige za zdravlje. Ako kod kuće još nemaš ličnu vagu ili želiš staru da zameniš novom na tržištu su ti na raspolaganju različiti modeli. Izbegni pogrešnu kupovinu i olakšaj sebi izbor pregledom kompletne ponude.

Lične vage delimo na analogne i digitalne. Analogne imaju veliki ekran i polukružni brojač dok digitalne vage rezultat ispisuju na ekranu. Većina savremenih vagi je digitalna iako neki radije kupuju klasične vage.

Vage se razlikuju i po tome kolika je maksimalna težina koju mogu da pokažu, većinom sve omogućuju prikaz težine do, barem, 100 kg. Posebna kategorija su dečije vage koje omogućuju praćenje rasta i razvoja deteta u prvim mesecima života.

Zbog povećane brige za zdravlje, zadnjih godina se sve više ljudi odlučuje za digitalne vage koje omogućuju efikasan nadzor nad stanjem tela. Takve vage osim telesne težine pokazuju i podatke o procentu telesne masti, udelu vode u telu, mišićnom odnosu i indeksu telesne mase.

Pre izbora vage, proveri koliko je veliki ekran na kojem se prikazuju rezultati. Bitan podatak je i preciznost vage – koliko je tačno odstupanje u gramima te njena brzina - koliko sekundi je potrebno za ispisivanje rezultata. Nemoj da zaboraviš da proveriš ima li vaga gumene nožice koje brinu za sigurnost za vreme merenja, a pre kupovine dobro se informiši i o tome koliko zadnjih merenja vaga memoriše.

više
Dodati proizvodi za upoređivanje (1)
Za upoređivanje ti nedostaje još 1 proizvod.
Na spisku proizvoda klikom na Uporedi označi one proizvode koje želiš da dodaš u upoređivanje. Za završetak klikni na zeleni taster Uporedi izabrane proizvode.

Ne propusti

Saveti prilikom kupovine

Digitalne vage su prikladne za svaki dom

Briga o zdravlju je od vitalnog značaja i jedan od načina na koji to možete učiniti je redovno praćenje ...

Vrste aparata za zdravlje

Prevencija je najbolji način čuvanja od bolesti koje su danas prisutne i od kojih svakodnevno oboleva ...

Prikaži sve savete za kupovinu

Komentari

Pre 4 godine

VIVAX vaga PS 154

VIVAX vaga PS 154

vaga lepo izgleda, čak je i ukras za kupatilo. Što je najbitnije prilično je precizna, do 1g, a cena je jako povoljna. Preporučujem.

656 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savete

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.