Kopači / motokultivatori

(202 proizvoda)

Da li se u zimskom periodu boriš sa velikom količinom snega? Ili više voliš u proljeće da obavljaš radove u bašti i ostalim zemljanim površinama? Planiraš kupovinu novih mašina i opreme koja će ti u zimskim ili prolećnim danima pomoći da brže, efikasnije i jednostavnije obradiš sve površine? Pre nego što se odlučiš za kupovinu, proveri ponudu na idealno.rs gde možeš da pronađeš najbolje prodavnice i ponudu kopača i motokultivatora na jednom mestu.

Pre kupovine je potrebno da posebno paziš pri izboru kopača i motokultivatora da li su pogodni za profesionalnu i / ili hobi upotrebu. Najbolja je kombinacija jednog i drugog, pa su tako najkorisniji oni kod kojih je moguće koristiti različite priključke, za travu, kao i za sneg. Rad sa kopačem i motokultivatorom će biti lakši ako sa njim možeš lako da upravljaš, tako da ima prilagodljive ručice za upravljanje o imaju mogućnost priključivanja dodatne opreme s prednje i zadnje strane. Dug rok trajanja, između ostalog je vrlo bitan faktor kod biranja kopača i motokultivatora, koji omogućava visokokvalitetan menjač napravljen od kvalitetnih delova. Velika prednost motokultivatora i kopača su i brzine za kretanje napred i nazad, ručke koje pružaju jednostavno upravljanje i podešavanje visine, kao i kvalitetne kočnice.

Da, motokultivatori i kopači ne bi stajali u garaži u različitim delovima godine kada nisu u upotrebi, dobro je odabrati one koji su pogodni za sve vrste terena. U različitim situacijama, sa različitim priključcima mogu stalno da se koriste, na primer, da staviš kosu i spreman je za košnju, frezu i možeš da počneš sa sadnjom ili sa rotirajućom kosilicom si spreman za košenje i čišćenje trave. Postoji opcija i dodavanja prikolice sa sedištem, prikolice, pluga ili čistača snega, s kojim možeš da izbegneš zimske probleme.

Prikaži više
202 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka