Dodaci za belu tehniku

(393 proizvoda)

U ovoj kategoriji na Idealno.rs možeš da pronađeš dodatke i rezervne delove za belu tehniku koji su ti možda potrebni. Ovde su na jednom mestu prikupljene cene različitih prodavnica u Srbiji, tako da uvek možeš da pronađeš najjeftinije. S obzirom da je bela tehnika obično vrlo skupa, mogućnost upoređivanja cena je uvek dobrodošla.

Iako su namenjeni čišćenju drugih stvari, veš mašine i sudomašine zahtevaju povremeno čišćenje. Za to postoje različita sredstva koja se stave u bubanj veš mašine ili u korpu sudomašine, koja mora biti prazna i zatim se uključi najjači program. Kada program završi, mašina je čista i sjajna i svi neprijatni mirisi su uklonjeni. Ako živiš u oblasti s vrlo tvrdom vodom, moraš da se pobrineš da ti kamenac ne ošteti veš mašinu ili sudomašinu. Upravo su za to namenjeni razni dodaci, koje dodaješ deterdžentu povremeno ili pri svakom pranju.

Za pranje i sušenje veša možeš da nabaviš kuglice za pranje. One se brinu da veš nije previše zgužvan, a neke su napravljene od takvih materijala da mogu lako da zamene tvoj uobičajeni deterdžent. Ako ti je naporno da se saginješ kada stavljaš veš u mašinu za pranje ili sušenje veša, možeš da je podigneš sa postoljem. Za to ne možeš da koristiš bilo koje postolje, već samo ono koje je napravljeno za ovu upotrebu. Postolje mora da bude dovoljno jako i stabilno da izdrži različite sile koje nastaju za vreme centrifuge i drugih programa. Takođe, ovo postolje mora da obezbedi i da se veš mašina prilikom rada ne trese i prevrne ili da sklizne sa njega.

Svojoj sudomašini možeš povremeno da zameniš točkiće ili korpu za pribor ako je stara slomljena ili istrošena. Ne moraš da kupuješ novu mašinu samo zbog manjih oštećenja koja možeš zapravo da zameniš novim delovima po povoljnim cenama.

Ako ti trebaju nove vodilice ili lim za pečenje, jer se stari iskrivio ili na drugi način oštetio, možeš ih pronaći na ovoj veb stranici. Takođe, možeš ovde da pronađeš i dodatne rezervne delove za frižidere, kao što su ručke, police, korpe za voća i povrće, fioke i slično. Tu su i posebne maramice za čišćenje frižidera, koje se brinu za higijensko čuvanje hrane.

Sve to i još mnogo više možeš pronaći na Idealno.rs po vrlo povoljnim cenama.

Prikaži više
393 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka