Radne svetiljke

(536 proizvoda)

Da bi rad oko kuće, u bašti, dvorištu, na terasi i drugim površinama u okolini bio moguć, kada nema sunca, kada magla ili mrak prekriju oblast tvog rada, dalji rad ti omogućavaju radna svetla. Neka kraće popravke, bez obzira na sve budu jednostavne i neometane.

Među radnim svetlima možeš da biraš baterijske lampe, praktične i pogodne za svaki džep ili torbu, kao i one veće , koje obezbeđuju veću količinu svetla. Pre nego što izabereš za svoj prostor i okolinu najpogodniju, proveri na najvećem portalu za upoređivanje idealno.rs razna radna svetla poznatih svetskih brendova radnog i ručnog alata.

Šira tržišna ponuda opreme za kuću i baštu u skladu sa naprednim tehnologijama nudi i teleskopske radne LED lampe, pa radna svetla, poznatija pod imenom farovi, koja se opet dele po različitim oblicima, veličini i kapacitetu osvetljenja, odnosno davanju svetla. Dakle, na prvom mestu prioriteta za kupovinu je kapacitet, snaga radnog svetla, kao i vrsta, namena i lokacija za obavljanje njegovog posla. Zaista, u tamnim prostorijama za neometan rad je potrebno veliko i jače svetlo, a delimo ih na polu otvorene ili same po sebi svetlije prostorije.

Sa druge strane radna svetla se koriste i za radne mašine i teretna vozila, na primer traktori, prikolice, grtalice za sneg, plugovi, kamp kućice i drugo. Imaj na umu da su takva profesionalna svetla vodootporna, jer su često izložena različitim vremenskim i spoljnim uticajima. Svakako su bolja ona svetla sa dodatnom zaštitom. Pored toga, tvoj kriterijum za pametnu odluku treba da bude i boja svetla (bela je takođe, odlična zamena za halogene lampe), LED lampe, koje obezbeđuju manju potrošnju električne energije nego obična svetla. Pre konačnog poteza na blagajni pažnju usmeri i na eventualnu dodatnu, besplatnu opremu, koju nude neki prodavci i proizvođači radnih svetala. Između ostalog, to mogu da budu šrafovi sa maticama, čepovi, imbus ključevi i drugo.

Prikaži više
536 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka