Police

(1343 proizvoda)

Za uređivanje kuće ili stana i za još bolju iskorišćenost prostora, osim ormara i komoda, možeš da koristiš razne police. Police su zapravo vrlo korisne u bilo kojem prostoru: u kupatilima, hodnicima i kuhinjama, dečijim i spavaćim sobama. Na njih možeš da staviš suvenire, knjige, vaze i druge male predmete koji bi inače ostali nevidljivi. Prilikom kupovine prvenstveno treba da te vodi misao o njihovoj nameni i mestu gde će stajati. Police u kupatilu se u stvari bitno razlikuju od polica u kuhinji, dnevnom boravku ili spavaćoj sobi. Vodi računa i o dimenzijama i kvalitetu materijala koji će ti obezbediti dugotrajnost.

Još uvek su najpopularnije drvene, ali postoje i plastične i kamene. Aktuelni modni trendovi uređenja enterijera diktiraju imitacija drveta, oštre linije ili jednostavno elegantan izgled bez bočnih delova i ivica. Police će ti garantovati besprekornu urednost, sređenost i istovremeno, sa različitim najnovijim modelima usklađuješ dobar izgled celog doma. Možeš izabrati drvo tamnije ili svetlije boje ili imitaciju drveta koja je lakirana i sa visokim sjajem. Ako paziš na usklađenost, uporedi široku ponudu na idealno.rs i izaberi one koje će se sigurno odlično uklopiti u tvoj trenutni dizajn enterijera.

Kod zidnih polica imaš nešto više mogućnosti prilagođavanja svojim potrebama i željama, za razliku od polica za regale i ormare, gde si mnogo više ograničen. U skladu s tim, poželjno je da odabereš police sa mogućnošću prilagođavanja po visini.

Za tebe smo pripremili upoređivanje velikog broja domaćih i stranih proizvođača drvenih polica, kao i drugih komada nameštaja uz pomoć kojih će tvoj dom biti savršeno sređen. Potraži najbolji kvalitet, po najnižoj ceni kombinuj i postavi police na tvoje omiljeno mesto. Neka tvoja kupovina sa nama bude lakša i zabavnija.

Prikaži više
1343 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka