Foto štampači

Mogućnost štampanja fotografija je olakšanje za sve one koji ne mogu da dočekaju razvijanje određene fotografije u foto studiju. Pre kupovine proveri široku ponudu foto štampača i izaberi onaj koji će tvoje uspomene najbolje preneti na papir.

Foto štampači koje možemo naći u ovoj kategoriji su namenjeni štampanju fotografija. Za štampanje nam treba foto papir, jer jedino tako možemo odštamapati kvalitetne fotografije. Najčešće se koriste štampači proizvođača Canon, HP i Sony. Budući da foto štampači mogu da štampaju u različitim formatima, pre kupovine je potrebno znati da li naš budući štampač podržava veličinu, odnosno format u kom najčešće štampamo. Iako uglavnom podržavaju različite veličine, retki su štampači koji su zgodni za štampanje manjih i većih formata. Određeni štampači imaju ugrađen čitač memorijskih kartica, a sa računarom možemo da ih povežemo preko Bluetooth-a, USB priključka, Eternet-a ili WiFi mreže. Vrlo je važna veličina memorije koja uglavnom iznosi od nekoliko MB do nekoliko GB.

Najbolji foto štampači omogućavaju i normalno štampanje, a odlikuje ih brzina štampanja (do 60 fotografija u minuti). Brzina štampanja teksta i fotografije je dakle jedna od glavnih karakteristika ovih štampača, pa pre izbora svakako proveri da li tvoj štampač ima upravo ove karakteristike. Bolji kvalitet odštampanih fotografija omogućava rezolucija štampe, koja mora biti vrlo velika za profesionalne fotografije.

više
Dodati proizvodi za upoređivanje (1)
Za upoređivanje ti nedostaje još 1 proizvod.
Na spisku proizvoda klikom na Uporedi označi one proizvode koje želiš da dodaš u upoređivanje. Za završetak klikni na zeleni taster Uporedi izabrane proizvode.
Cena
MIN MAX

Pretraži po brendu

Boja

Čitač memorijskih kartica

Brzina štampanja fotografija (u s)

MIN MAX

Maksimalna veličina štampanja

Veza sa fotoaparatom

Veza

Težina (kg)

MIN MAX

Kapacitet papira

MIN MAX

Ekran

Rezolucija štampanja

Ne propusti

Saveti prilikom kupovine

Štampanje fotografija na foto štampaču

Štampači su izuzetno važan deo računarske opreme i neophodni su i kod kuće kao i u kancelarijama. Međusobno ...

Prikaži sve savete za kupovinu

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savete

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.