Oprema i pribor za bazene

(311 proizvod)

Bazen je sve što ti je potrebno za bezbrižan odmor u tvom dvorištu. Da bi to stvarno bilo bezbrižno, nabavi opremu i pribor za bazene, koja će ti obezbediti neometano kretanje, plivanje ili jednostavno prskanje u sopstvenom vodenom odmaralištu.

Ako želiš da oteraš nepogodne i neželjene mikroorganizme, a takođe, i da zaštitiš bazen i vodu u njemu, između ostalog iz široke ponude opreme i pribora za bazene izaberi pokrivače. Pokrivači za bazen će između ostalog, doprineti suzbijanju prekomernog isparavanja vode i štitiće bazen od nečistoća iz okoline, kao i protiv polena i upadanja malih životinja i insekata. Kada kupuješ pokrivač za bazen posebno obrati pažnju na oblik i veličinu, odnosno prečnik bazena. Naime, preveliki ili premali pokrivači mogu doneti nove neprilike zbog neodgovarajuće veličine, jer više ne služe za ono za šta su namenjeni.

Među potrebnom opremom i priborom za bazene se nalaze podloge za bazene, namenjene za one bazene koji nisu napravljeni nego su naduvani ili su samo sklopljeni. Podloga će zaštititi tvoj travnjak i ostale površine u tvom dvorištu. I ovde takođe, dobro obrati pažnju na potrebnu veličinu, oblik i kvalitet materijala.

Dodatna oprema i pribor za bazene su veoma korisni. Osiguraj za sebe i najbliže najkvalitetnije merdevine, koje će ti omogućiti da brzo i sigurno ulaziš i izlaziš iz bazena. Međutim, ako se merdevine polome, ti ih pričvrsti ili popravi sa raznom pogodnom opremom i priborom za bazene. Potraži i dodatni materijal koji će ti, osim za popravku merdevina, dobro doći i za popravku i održavanje oko bazena.

Prikaži više
311 proizvod
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka