Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Oprema za terarijume

(21 proizvod)

Da li je tvoj dom bogat za nekog gmižućeg kućnog ljubimca? Ukoliko je tvoj odgovor potvrdan, pobrini se da tvoj životinjski prijatelj ima prijatno i prostrano prebivalište. Pored obaveznog terarijuma, preporučuje se da obezbediš i odgovarajuću opremu za terarijume. Na spisak možeš da dodaš i popularne i preporučene fluorescentne cevi, grejače, posude za vodu i hranu, pa svetla i ostali pribor, koji spada u opremu za terarijume.

Pod kategorijom oprema za terarijume, među svom opremom pažljivo izaberi one najkvalitetnijih materijala, delove i opremu koji će tvom životinjskom prijatelju dugo služiti. Tako, na primer, kod kabla za grejač obrati pažnju na dužinu, snagu, namenu (u koje uključujemo zagrevanje dna), pa zato pripazi na bezbednost. Kabl za podno grejanje treba da bude skriven i nevidljiv, jer će samo na taj način biti zaštićen od životinje, a ona zaštićena od kabla.

Tu su i reflektori, koji su takođe deo opreme za terarijume, pa pažnju obrati na jačinu, zaštitu, odnosno bezbednost, a pored toga proveri prodiranje zraka toplote, odnosno svetlosti, pa se preporučuje dodatna aluminijumska zaštitna mreža, da bi se sprečio rizik od opekotina, a tu su i štipaljke za montažu, koje su namenjene za individualne potrebe.

Ukratko: nikad nemoj da žuriš sa kupovinom opreme za terarijume, već precizno pregledaj sve oznake kod svakog proizvoda, uporedi ga sa sličnim i odluči šta je najbolje i najpametnije. Na taj način ćeš uhvatiti najbolju kombinaciju kvaliteta i cene, a za to ćemo ti pomoći i mi na našem portalu Idealno.rs, gde smo za tebe i tvog kućnog ljubimca pripremili »kolekciju« najbolje opreme za terarijume raznih, poznatih brendova, kao i proizvođača, prodavaca i trgovačkih posrednika.

Prikaži više
21 proizvod
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka