Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Brand

Terarijumi

(6 proizvoda)

Da li je tvoj dom bogatiji za gmižućeg kućnog ljubimca? Ako je tvoj odgovor potvrdan, pobrini se da tvoj životinjski prijatelj ima udobno i prostrano prebivalište. Sa terarijumom se pobrini za veću bezbednost, mirne i bezbrižne noći , kao i za udobno spavanje tvog kućnog ljubimca. Pošto tvoj najbolji prijatelj zaslužuje samo najbolje, proveri šta smo ti pripremili u kategoriji terarijuma na najvećem portalu za upoređivanje Idealno.rs, koji predstavlja svoju ponudu najpoznatijih brendova, najboljih proizvođača, prodavaca i trgovačkih posrednika za terarijume. Obezbedi svom kućnom ljubimcu prostor, odnosno prebivalište, koje će mu obezbediti dodatnu sigurnost, kao i veliku udobnost i zadovoljstvo, kao i opuštenost, a to će tvom gmizavcu obezbediti odgovarajući stepen potrebne energije.

Kod terarijuma je izuzetno važno da se odlučiš za onaj, koji je prilagođen uzrastu, veličini, kao i vrsti tvog gmizavca. Naime: samo na taj način će mu u prilagođenom prostoru biti kraljevski tretman za spavanje i kvalitetan odmor, kada se zasiti druženja ili se recimo, umori od penjanja. Gmizavci se u svojim terarijumima igraju, hrane i spavaju. Zato pre kupovine proveri, da li odabrani terarijum pruža odgovarajući prostor za obavljanje svega navedenog. Takođe, među terarijumima se odluči na osnovu materijala i oblika, a lepši izgled obično pružaju različiti stakleni oblici. Nabavi onaj sa gornjim plastičnim poklopcem koji se odvaja, jer će to olakšati čišćenje, odnosno održavanje.

Pored svih pomenutih kriterijuma, treba da razmisliš i o terarijumu, koji obezbeđuje trajno i kompaktno prebivalište, zato pažnju usmeravaj na dimenzije, kao i na zapreminu, širinu stakla, eventualni nivo vode, važan otvor za sijalicu, kao i bitan ključ sa bravom.

Prikaži više

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka